Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Vepřová krkovička na hořčici

0.0
Vepřová krkovička na hořčici

Potřebné ingredience

hořčice (francouzská, dijonská, obyčejná), olej, 1 zakysaná smetana, vepřová krkovička, sůl, mletý pepř, vývar nebo horká voda

Postup přípravy

Krkovičku nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a potřeme hořčicí a necháme na 30 minut odpočinout.

Potom maso opečeme z obou stran a přikryté dusíme doměkka. Podléváme malým množstvím vývaru nebo horkou vodou. Když je maso měkké, dáme stranou a do výpeku přidáme 1 lžíce hořčice a zakysanou smetanu, krátce povaříme. Maso vrátíme zpět a ještě chvíli povaříme. Přílohou mohou být hranolky nebo pečené brambory, my měli vařené.

Zdroj:
http://recepty.vareni.cz/krkovicka-na-horcici/

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

LEILI 18. 7. 2012, 12:12
(pl)děkuji za recept - jídlo je opravdu vynikající .. Dala jsem lžičku medu do omáčky a malinko zahustila hraškou.. Měli jsme k tomu rýži ,-)a všichni jsme se olizovali až za ušima.. (L)
moncunik 23. 2. 2012, 10:14
vyborne a chutne :-) (Y)
mitulkaf 23. 2. 2012, 18:29
@moncunik Děkuji

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie