Zobrazit přihlášovací formulář

Nádherné letní bílo-pestré šatičky Desigual S/M

Administrace

Nádherné letní bílo-pestré šatičky Desigual S/M

1 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 60 Kč
Nabízím tyto svoje nejmilovanější letní šatičky od Desigual. 100% originál - STYLE 51V21B4. Skutečně nádherné, s hodně hlubokým výstřihem a balónovou sukýnkou. Hlavní mandala je po obvodu zdobená našitými kolečky s korálkem. Krásné výrazné neseprané…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nádherné letní bílo-pestré šatičky Desigual S/M

1 000 Kč
  • Popis zboží
Nabízím tyto svoje nejmilovanější letní šatičky od Desigual. 100% originál - STYLE 51V21B4. Skutečně nádherné, s hodně hlubokým výstřihem a balónovou sukýnkou. Hlavní mandala je po obvodu zdobená našitými kolečky s korálkem. Krásné výrazné neseprané barvičky, zářivější než na fotkách!!! Na první pohled vypadají jako nové, budete v nich za kočku :-) Jsou mi už ale malé, proto posílám dál, jinak bych je nedala za nic na světě :-) Stav odpovídá běžnému nošení, jak jsem se jich neuměla s přibývajícími kily vzdát, tak mají pár povolených švů a nepatrně se klubajících díreček podél těch švů, stačí pár stehů, není to nic hrozného, nebojte :-) Vidíte to vše na fotkách. Jedna maličkatá zašitá dírečka je taky vepředu těsně nad hlavní mandalou. Při nošení není téměř znát, běžným pohledem působí skutečně jako nové šatičky. Stav je každopádně samozřejmě zohledněn v ceně, původní cena byla jinak hodně vysoká. Šatičky jsou na parádu, jsou skvostné, neokoukané, jedinečné!!! Jsou ze 100% bavlny, taková kvalitní tričkovina.
Vel. S, vhodné jsou pro S+M, já je nosila při M-L. Délka cca 88 cm. Průramky cca 40-48 cm. Pás pod prsy s malými mandalami a logem vepředu i vzadu je pro velikost rozhodující: 37-43 cm. Pas v místě na bocích našitého vzadu se zavazujícího pásečku má cca 40-46 cm, dolů se pak balónově rozšiřuje.
Poštovné: 60,- kč
  • 23. 5. 2020, 7:56

  • Zobrazení

    72

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LUXUSNÍ TOP/SUKNĚ 2v1 - XS/152 - TOP STAV
NÁDHERNÉ ŠATY TERRANOVA - S/M - TOP STAV

Kategorie