Zobrazit přihlášovací formulář

Originální pěkné šatičky-tunika Signature - L

Administrace

Originální pěkné šatičky-tunika Signature - L

390 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 23. 7.
Doprava: od 65 Kč
Moc pěkné a originální zajímavé volné šatičky od Signature. 100% originál, style 3618.0519, štítek není odstřihlý. Nosila jsem je s pásečkem, který vidíte na fotkách, ten není předmětem prodeje. Vypadají skvěle i jako tunika k legínám. Dekolt je vepředu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Originální pěkné šatičky-tunika Signature - L

390 Kč
  • Popis zboží
Moc pěkné a originální zajímavé volné šatičky od Signature. 100% originál, style 3618.0519, štítek není odstřihlý. Nosila jsem je s pásečkem, který vidíte na fotkách, ten není předmětem prodeje. Vypadají skvěle i jako tunika k legínám. Dekolt je vepředu zvýrazněn řasícím pásečkem s napevno přišitým knoflíkem.

Materiál velmi příjemný, kvalitní: 94% viskóza + 6% spandex. Je to taková kvalitní pružná látka, něco jako jsou legíny, taková těžší a silnější ale velmi pružná tričkovina, moc příjemná na nošení, vzdušná.

Vel. udaná L, vhodné k nošení pro L+XL, ale s páskem i pro M. Celková délka 78 cm středem, 94 cm v cípech, měřeno vepředu od ramen, bez toho jako límce. Průramky volně až v nenásilném napnutí 50-60 cm, dolů se volně rozšiřuje a hezky splývá podél těla.

Barvy jsou syté, výrazné, ale bohužel se mi je nepodařilo zachytit.Rozbil se mi foťák, tak je to foceno tabletem a ten mi barvy nebere. Základ je černá a krásně výrazná signální červená (není to růžová ani malinová ale opravdu červená). Doplněné krásnými sytými odstíny: vanilkově žlutá a pink, a další barvičky jsou pastelově lososová, růžová a lila.

Stav na nošení stále pěkný, ale byl to můj oblíbený kousek, látka už má žmolíčky, jinak je tunika bez vad a poškození.

Tip: červené sako z posl. fotky krásně ladí, ale je v S velikosti, najdete ho v další nabídce.
  • 6. 7. 2020, 9:13

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LUXUSNÍ TOP/SUKNĚ 2v1 - XS/152 - TOP STAV
NÁDHERNÉ ŠATY TERRANOVA - S/M - TOP STAV

Kategorie