Topinambury: Jak připravit tak trochu jiné brambory a proč jsou zdravé?
Skvěle chutnají, v kuchyni mají široké využití, konzumovat se dají syrové i tepelně upravené, a navíc mají příznivý vliv na naše zdraví. Topinambury,…
Skvěle chutnají, v kuchyni mají široké využití, konzumovat se dají syrové i tepelně upravené, a navíc mají příznivý vliv na naše zdraví. Topinambury,…
Nemyslíme narozeniny, promoce nebo výlet na hory. Myslíme bolesti hlavy, potíže s pamětí nebo třeba artritidu. Příroda je mocná čarodějka a často si…
Je to tady, tak jednoduché a přitom tak hřejivé. A k tomu všemu ještě i pořádně zdravé. V mrazivých zimních dnech si prostě nemůžeme přát víc. O čem…
Stravování je alfou a omegou dnešní doby. A to už zdaleka ne jen jeho nutriční aspekty, ale také ekologické a etické. Chceme jíst maso zvířat, která…
Chuť šípkového čaje máme všichni spojenou s něčím. Může to být školka, kde jsme ho dostávali nejen na zahřátí, ale také jako zdroj vitamínů, můžou to…
V úvodním díle cizrnového seriálu jsme si představili tuto neobyčejnou luštěninu celkem podrobně. Už víme, že potřebuje dlouho namáčet, dlouho vařit…
Na světě jsou jenom dva druhy luštěnin rozšířenější než cizrna (fazole a hrách). Ale i přesto je u nás cizrna ne zrovna horkou, ale přece jen celkem…
Pod tímto poetickým českým názvem se skrývá listová zelenina, která je extrémně zdravá, nicméně nepoužívaná tak, jak by si zasloužila. A jelikož její…
V našich končinách si s fíky ještě pořád moc nevíme rady. A to jak s těmi čerstvými, ta ani s těmi sušenými. Je to ale ovoce zdravé a velmi…
Asi nás jako první napadnou sladkosti, to, že ne vždycky snídáme, nebo třeba obliba bílého pečiva. Bohužel, to zdaleka nejsou jediné stravovací…
Vyhrajte balíček dětské kosmetiky Onclé
Zajimá mě to