Zobrazit přihlášovací formulář

Magazín – Jídlo

Cizrnové pochutnání II.

Cizrnové pochutnání II.

V úvodním díle cizrnového seriálu jsme si představili tuto neobyčejnou luštěninu celkem podrobně. Už víme, že potřebuje dlouho namáčet, dlouho vařit…

Cizrnové pochutnání I.

Cizrnové pochutnání I.

Na světě jsou jenom dva druhy luštěnin rozšířenější než cizrna (fazole a hrách). Ale i přesto je u nás cizrna ne zrovna horkou, ale přece jen celkem…

Jak dobře znáte čekanku?

Jak dobře znáte čekanku?

Pod tímto poetickým českým názvem se skrývá listová zelenina, která je extrémně zdravá, nicméně nepoužívaná tak, jak by si zasloužila. A jelikož její…

Fíky, podzimní lahůdka

Fíky, podzimní lahůdka

V našich končinách si s fíky ještě pořád moc nevíme rady. A to jak s těmi čerstvými, ta ani s těmi sušenými. Je to ale ovoce zdravé a velmi…

Kategorie