Jak mít znovu rád růžičkovou kapustu
Pokud jsme se při školních obědech něco naučili, bylo to nesnášet růžičkovou kapustu. A možná i červenou řepu nebo třeba rybí pomazánku. Ale u…
Pokud jsme se při školních obědech něco naučili, bylo to nesnášet růžičkovou kapustu. A možná i červenou řepu nebo třeba rybí pomazánku. Ale u…
Je pořád těžší a těžší do sebe dostat během dne všechno, co tělo potřebuje. Často zápasíme i s obyčejnou vodou, natož s minerály a stopovými prvky. A…
Stále více a více považujeme tuto původně japonskou delikatesu jako relativně běžnou součást našeho jídelníčku – byť pro většinu z nás je to pořád…
Vepřové sádlo v posledních desítkách let získalo zcela nezaslouženě pověst nezdravé potraviny. Dnes se ukazuje, že některá „vědecká“ doporučení byla…
Dny se nám začnou pomalu zkracovat a je to právě podzim, který je nejvhodnější na pěstování malých ostrých červených bulviček. I když bychom je mohli…
Nemusíme mít nutně nějaký závažný problém. Stačí ale i taková trvalá „zažívací nepohoda“, aby nám bylo přes den nepříjemně, těžko a přešla nás chuť.…
Tato zelenina asi nepatří k těm nejoblíbenějším, spíš k takovým doplňkovým. Ale je to škoda. Protože, byť postrádá kouzlo exotiky, zase obsahuje…
Když otevřeme naši ledničku, spíž nebo jiné potravinové sklady, vždycky je dobré, když v nich najdeme potraviny, které jsou zdravé. A ideálně ne jen…
Květák je velice variabilní zelenina, která má svoje místo na každém našem stole. Od polévek, přes smažení, vaření nebo třeba jako hlavní i vedlejší…
Brokolice je pro mnohé z nás strašákem z našeho dětství, rodiče nám ji nutili, protože je zdravá (což je pravda), ale nás její chuť zrovna dvakrát…
Vyhrajte hravý magnetický kalendář DOKIDO
Zajimá mě to