Jak mít znovu rád růžičkovou kapustu
Pokud jsme se při školních obědech něco naučili, bylo to nesnášet růžičkovou kapustu. A možná i červenou řepu nebo třeba rybí pomazánku. Ale u…
Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.
Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.
Pokud jsme se při školních obědech něco naučili, bylo to nesnášet růžičkovou kapustu. A možná i červenou řepu nebo třeba rybí pomazánku. Ale u…
Je pořád těžší a těžší do sebe dostat během dne všechno, co tělo potřebuje. Často zápasíme i s obyčejnou vodou, natož s minerály a stopovými prvky. A…
Stále více a více považujeme tuto původně japonskou delikatesu jako relativně běžnou součást našeho jídelníčku – byť pro většinu z nás je to pořád…
Vepřové sádlo v posledních desítkách let získalo zcela nezaslouženě pověst nezdravé potraviny. Dnes se ukazuje, že některá „vědecká“ doporučení byla…
Dny se nám začnou pomalu zkracovat a je to právě podzim, který je nejvhodnější na pěstování malých ostrých červených bulviček. I když bychom je mohli…
Nemusíme mít nutně nějaký závažný problém. Stačí ale i taková trvalá „zažívací nepohoda“, aby nám bylo přes den nepříjemně, těžko a přešla nás chuť.…
Tato zelenina asi nepatří k těm nejoblíbenějším, spíš k takovým doplňkovým. Ale je to škoda. Protože, byť postrádá kouzlo exotiky, zase obsahuje…
Když otevřeme naši ledničku, spíž nebo jiné potravinové sklady, vždycky je dobré, když v nich najdeme potraviny, které jsou zdravé. A ideálně ne jen…
Květák je velice variabilní zelenina, která má svoje místo na každém našem stole. Od polévek, přes smažení, vaření nebo třeba jako hlavní i vedlejší…
Brokolice je pro mnohé z nás strašákem z našeho dětství, rodiče nám ji nutili, protože je zdravá (což je pravda), ale nás její chuť zrovna dvakrát…
Vyhrajte hravý magnetický kalendář DOKIDO
Zajimá mě to