Zobrazit přihlášovací formulář

Zeleninová jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 1069 návštěvníků)

Brambory v papiňáku - rychlá úprava a slast v hubě :-))

0.0
Brambory v papiňáku - rychlá úprava a slast v hubě :-))

Potřebné ingredience

asi kilo brambor, 100 g másla, větší cibule

Postup přípravy

Brambory klasicky oškrábeme a nakrájíme na plátky. V papiňáku rozpustíme máslo a na něm osmahneme cibulku nakrájenou na kolečka /do růžova/. Pak přidáme brambory, promícháme s máslem a cibulí a posolíme. Papiňák uzavřeme, počkáme až začne pískat a za 3-5 minut vypneme plamen a necháme dojít. Brambory je lepší nechat tak těch 5 minut, krásně se připečou :-))

Tahle příprava je vlastně příloha např. k masu, u nás doma sežráno jako hlavní chod, zkusila jsem přidat i česnek - lahůdka :-)))

Recept jsme našla na internetu a fakt báseň. A hlavně rychlá příprava - šetří čas. Doporučuji zkusit, mňam.
_________________________________________________________________________________
POZNÁMKA POD ČAROU :-)))

Maminky, děkuji vám za pochvalné hodnocení, jsem moc ráda, že vám chutná, a ještě k těm papiňákům a diskuze připeklo se/nepřipeklo se.
Je třeba opravdu dodržet tu dobu, tzn. necháme papiňák zapískat a necháme tak 3-5 minut. Já jsem taková hlava děravá a jsem schopná na to zapomenout, tak si dávám minutkovník :-))))
A papiňák mám nerez.

Vyzkoušejte, dodržte časové doporučení a fakt se nemusí nic drhnout - čestný pionýrský.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie