(recept
si oblíbilo 148 návštěvníků)
Tvarohovo-jablečná mlska
Potřebné ingredience
těsto: 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krystal, 1 balíček prášku do pečiva, 1 vajíčko, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, vanilkový cukr, 1 lžička skořice, 3 - 4 jablka
náplň: 1- 2 tvarohy, 2 lžíce mléka, cukr podle chuti, vanilkový cukr, vajíčko
Postup přípravy
Klasická hrníčková buchta jen trošku upravená.
Ingredience na těsto zamícháme dohromady, jablíčka do těsta nastrouháme na hrubém struhadle, kdyby bylo hustší těsto přidáme mléko.
Připravíme si tvaroh a potom jen do pekáčku s pečícím papírem dáme třičtvrtě těsta, na to tvaroh a zbytek těsta. Pečeme do zlatova na 180 stupňů.
Je to jednoduché, velmi dobré a vláčné.
Ingredience na těsto zamícháme dohromady, jablíčka do těsta nastrouháme na hrubém struhadle, kdyby bylo hustší těsto přidáme mléko.
Připravíme si tvaroh a potom jen do pekáčku s pečícím papírem dáme třičtvrtě těsta, na to tvaroh a zbytek těsta. Pečeme do zlatova na 180 stupňů.
Je to jednoduché, velmi dobré a vláčné.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé