Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 148 návštěvníků)

Tvarohovo-jablečná mlska

0.0
Tvarohovo-jablečná mlska

Potřebné ingredience

těsto: 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krystal, 1 balíček prášku do pečiva, 1 vajíčko, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, vanilkový cukr, 1 lžička skořice, 3 - 4 jablka
náplň: 1- 2 tvarohy, 2 lžíce mléka, cukr podle chuti, vanilkový cukr, vajíčko

Postup přípravy

Klasická hrníčková buchta jen trošku upravená.
Ingredience na těsto zamícháme dohromady, jablíčka do těsta nastrouháme na hrubém struhadle, kdyby bylo hustší těsto přidáme mléko.
Připravíme si tvaroh a potom jen do pekáčku s pečícím papírem dáme třičtvrtě těsta, na to tvaroh a zbytek těsta. Pečeme do zlatova na 180 stupňů.
Je to jednoduché, velmi dobré a vláčné.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie