(recept
si oblíbilo 80 návštěvníků)
Rybízový koláč - jiný a zajímavý!!
Potřebné ingredience
20dkg másla35dkg hladké mouky150g cukru5žloutkůzpracovat jako linecké těstoNavrch:5 bílků 25dkg moučk. cukrurybíz
Postup přípravy
Těsto dát upéct do trouby na 200°C a rychle ušlehat 5 bílků a 25 dkg cukru moučky. Do sněhu vmíchat rybíz. Potřít nedopečené těsto sněhaem, ztlumit troubu na 150°C a péct 15-20 minut.
Dobrou chuť
Já rybízové bublaniny apod vůbec nemusím, tohle je jediná buchta ve které mi rybíz vůbec nevadí, naopak, je výborná!!
Dobrou chuť
Já rybízové bublaniny apod vůbec nemusím, tohle je jediná buchta ve které mi rybíz vůbec nevadí, naopak, je výborná!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé