Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 19 návštěvníků)

Kuře na soli - rychlé, levné, dobré

0.0
Kuře na soli - rychlé, levné, dobré

Potřebné ingredience

1 kuře, 1 kg soli (může být o něco míň)

Postup přípravy

Na zapékací mísu nasypeme všechnu sůl, kuře zevnitř posolíme. Kuře na tu hromadu soli položíme a vložíme do trouby. Tak v půlce cyklu pečení, kuře obrátíme. Pečeme cca 1,5 h při 170 stupních. Určitě poznáte, kdy je hotové. Taky jsem tomu nevěřila, ale tohle kuřátko je moc dobré a šťavnaté. Vřele doporučuji. Podáváme s bramborem.

Než to dáme do trouby, mělo by to vypadat takto:

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie