Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí pekárny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 94 návštěvníků)

* CHLEBÍK Z PEKÁRNY - NARYCHLO *

0.0
* CHLEBÍK Z PEKÁRNY - NARYCHLO *

Potřebné ingredience

* 350ml VLAŽNÉ VODY * 1 PL OCTA * 2 PL OLIVOVÉHO OLEJE * 300g HL. PŠENIČNÉ MOUKY
( NEBO PŠENIČNÉ CHLEBOVÉ ) * 210g CHLEBOVÉ ŽITNÉ * 2 PL SUŠENÉ BRAMBOROVÉ KAŠE
* 2 ČL SOLI * 2 ČL KMÍNU * 2 ČL CUKRU * 1/2 KOSTKY ČESTVÝCH KVASNIC (NEBO 2ČL SUŠENÝCH)

Postup přípravy

V POŘADÍ DÁM DO PEKÁRNY.
ZAPNU PROGRAM SPRINT (ETA HARMONY) DÉLKA PROGRAMU 1:58
PO SIGNÁLU PŘIDÁM SEMÍNKA - SLUNEČNICE,DÝNĚ, PINIE ...
(JAKÉ KDO MÁ RÁD )
CHLEBÍK JE MOOOOC DOBRÝ A HLAVNĚ RYCHLE UPEČENÝ :-)))

NACHYSTÁNO NA PEČENÍ

SEMÍNKA PO SIGNÁLU

UPEČENO :-)))

DOBROU CHUŤ

ŽITNÁ CHLEBOVÁ MOUKA :-))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Jitka.A 8. 1. 2009, 21:17
Dobrý večer Jani, chlebík jsem před 2 hodinkama dopekla a hned ochutnala je výborný (pl), už jiný nepeču!!! Ta rychlost za hodinku a 20 minut byl hotový a úžasně propečený a chutný (L). Jen se mi tentokrát nepodařilo ho dobře vyklepnout, příště vyndám háky. Děkuji za super recept. (Y) (Y) (Y) Jitka
JADOL 9. 1. 2009, 8:26
@Jitka.A Dobrý den Jituš, jsem ráda že Vám chutná :-) :-) :-) Taky je můj nejoblíbenější (Y) (Y) místo semínek můžete vyzkoušet třeba i osmaženou cibulku a uzeninu, taky je mňam (zajic) Mějte se fajn (hello) J.
Verunek1 7. 1. 2009, 9:11
Dobrý den,prosím o radu.Co to je ta chlebová mouka?(žitná,pšeničná).Ptala jsem se u nás ve zdravé výživě,v pekárně a nikdo o ní nic neslyšel a není mi schopný poradit,kde ji sehnat-koupit.. :-( (N) Děkuji moooc za radu Veronika
JADOL 7. 1. 2009, 15:12
@Verunek1 Verčo, já ji kupuji v Kauflandu (vložím fotku) nebo větší balení ve mlýně. J.
JanaSku 1. 1. 2009, 21:44
Dobrý den, dneska jsem vyzkoušela chlebík podle Vašeho receptu (většinou dělám směsi, ale chtěla jsem změnu) a je opravdu výborný (Y) i rodinka byla mile překvapena. Děkuji a jistě nedělám naposledy :-$ (F)
JADOL 2. 1. 2009, 9:44
@JanaSku DOBRÝ DEN JANI, DĚKUJÍÍÍÍ :-) :-) :-) (hello) J.
Caryfucka 31. 12. 2008, 17:43
Děkuji za skvělý recept! Konečně se mi chlebík z domácí pekárný pořádně podařil! Je vynikající! (clamp) (Y) |:o)
JADOL 2. 1. 2009, 9:43
@Caryfucka DÍKY RENČO :-$ :-$ :-$ (hello) J.
Petra10 26. 12. 2008, 17:33
Taky ho vyzkouším,dostala jsem Etu Harmony k vánocům a jedna paní mi doporučila váš chlebíček.Jen nemám tu žitnou mouku,musím jí někde sehnat.Co se stane použiju li místo ní obyčejnou?
JADOL 27. 12. 2008, 21:15
@Petra10 Dobrý večer Peti, nezkoušela jsem ho z obyčejné. Ale žitnou mouku seženete v každém marketu - kupuji ji v Kauflandu i Sparu, určitě i Tesco má. Až vyzkoušíte, písněte mi jak se povedl a jestli Vám chutnal :-$ Mějte se fajn , hezký nový rok (silvestr) (hello) J.
Petra10 28. 12. 2008, 20:13
@JADOL Dobrý večer Janičko (clamp)Moc děkuji za recept na výborný chlebík,moc se povedl (L)Použila jsem hladkou mouku a hrnek polohrubé a byl stejně výborný.Během pečení jsem potírala slanou vodou.Kůrka úžasná lesklá a křupavá a chlebík vláčnej.Před chvílí jsem upekla a už mám jen patičku (Y) (Y) (Y) Už jsem si zapsala do notýsku a budu péct dál (K) (K) (K)Přidala jsem ještě rozdrobené oříšky,chlebík byl vláčnej,tmavší,super
JADOL 29. 12. 2008, 8:16
@Petra10 Dobrý den Peti, tak jste si poradila (Y) (Y) Zkuste chlebík i z té žitné mouky, je mooc dobrý, taky dělám obměnu - dávám na sucho opražené slunečnicové semínka, taky je chlebík výborný (zajic) (zajic) Mějte se fajn, vše nej nej v novém roce (sampus) (hello) J.
Kutil 23. 11. 2008, 13:54
Já mám pekárnu Eta jako vy.Jsem s ní spokojená.Peču různé druhy ,atˇze směsí nebo podle zkučeností.Ale všechny už několik let na tento program. Je to rychlé a vždy se povede.Když mám hodně práce,nebo nemohu pro chleba dojít do obchodu,nastoupí pekárna.Je to hotovo našup. Jitka (Y) (Y) (Y)
JADOL 24. 11. 2008, 9:08
@Kutil Jituš, díky za komentář :-) :-) :-) J.
capkovi267 23. 11. 2008, 13:44
Jsem pekařka začátečník, tak se chci zeptat, jestli je rozdíl mezi žitnou moukou (nějaká bio) a žitnou chlebovou? Musí se používat ta chlebová? Díky, Halka
JADOL 24. 11. 2008, 9:07
@capkovi267 Halko, já používám žitnou chlebovou. Tu prodávají v supermarketech (kupuji ji v Kauflandu) nebo jezdíme na mouky do mlýna. Myslím, že ta žitná mouka (bio) je spíš na rohlíky ... J.
melony 23. 11. 2008, 11:51
Tak jsem ho konečně vyzkoušela,pořád mi totiž doma chyběla ta bramborová kaše,no a musím říct,že je skvělý,chutná báječně,moc dík za recept. (F)
JADOL 24. 11. 2008, 9:03
@melony Gabčo, vyzkoušejte taky se slunečnic.semínkama, opraženýma na pánvi. Je mooc dobrý :-) :-) J.
kytka74 11. 11. 2008, 10:44
včera jsem pekla a dnes jsme měli s bídou na sňídaňku ;-) moc nám chutnal (L) 3 den mám pekárnu a je to můj 3 chlebík (Y) po signálu jsem přidala hrst opražených vlašských ořechů :-p
JADOL 11. 11. 2008, 16:26
@kytka74 Jituš, díky za komentář ;-) ;-) ;-) Mějte se fajn (hello) J.
JADOL 28. 10. 2008, 19:45
Dnes jsem pekla chlebík s opraženýma slun. semínkama. Je výýýborný ;-) ;-) Moji pokladi (Z) (X) (Z) se do něj pustili (zajic) (zajic) (zajic) - nezbylo skoro nic ;-) ;-) (hello) J.
hani4ka 20. 10. 2008, 20:45
Jani, dnes jsem chlebík vyzkoušela a je naprosto úúúúúúúžasnýýýýýýý (Y) Díky za supr receptík (clamp) (clamp) (clamp) Hanka
JADOL 21. 10. 2008, 7:40
@hani4ka Hani, díky :-) :-) :-) Zkuste taky obměnu, místo směsi semínek jen slunečnicové opražené na pánvi na sucho. Je to moooc dobré ;-) ;-) J.
ivka71 18. 10. 2008, 14:06
Hezký den Janí, chtěla bych zkusit váš chlebík ,ale nemám doma sušenou kaši :-@ myslíte že to bude vadit když jí tam nedám :'( děkuji za odpověd (hello)
JADOL 19. 10. 2008, 15:23
@ivka71 Dobrý den Ivčo, nezkoušela jsem ho bez kaše :-| ale můžete ji nahradit vařeným postouhaným bramborem (vychládlým) :-$ :-$ Chlebík je s bramborem nebo kaší vláčnější :-) Písněte jak se Vám povedl a jestli chutnal (hello) J.
ivka71 20. 10. 2008, 20:11
@JADOL Dobrý večer Janí, tak jsem už si koupila tu kaši *-) a musím pochválit chlebík je (L) i manžílkovi chutnal :-) a je rychlý a chutný :-$ už jsem jich vyzkoušela dost ,ale tehle nemá opravdu chybu (F) už ho mám uložený v oblíbeních receptech (Y) (hello)Iveta
JADOL 21. 10. 2008, 7:38
@ivka71 Ivčo, díky :-$ :-$ :-$ ¨Zkuste taky místo směsi semínek dát jen slunečnicové na sucho opražené na pánvi, je to moooc dobré :-) :-) Mějte se fajn (hello) J.
ivka71 23. 10. 2008, 17:36
@JADOL Zdravím Janí, tak jsem zkoušela opražit tu slunečnici a chlebík byl (L) .Tím bych vám chtěla moc a moc poděkovat za inspiraci jste prostě [A] |:o) (flower) Iveta (F)
JADOL 25. 10. 2008, 9:17
@ivka71 Ivčo, děkujííííí ;-) ;-) ;-) mám radost (L) pa J.
ivka71 21. 10. 2008, 21:37
@JADOL Děkuji Janí za radu :-$ určitě vyzkouším a hned vám dám vědět :-) jak chutnalo jste (L) zlatíčko (hello) Iveta
akmurb 17. 10. 2008, 18:56
P.Janka- dnes som upiekla chlebík podľa vašeho receptu a musím povedať : super, super (Y) .Chválili ho všetci doma (clamp) (clamp) (clamp) Ďakujem aj za rady a Vašu ochotu . (F)
JADOL 19. 10. 2008, 15:23
@akmurb Inko, díky :-) :-) :-) Mějte se fajn (hello) J.
melony 12. 10. 2008, 11:17
Jdu ho vyzkoušet, pak dám vědět jak to dopadlo,ale vypadá moc dobře,tak snad se mi povede. (Y)
JADOL 12. 10. 2008, 15:16
@melony Gabčo, vyzkoušejte a písněte, jak se povedl a jestli chutnal ... Já peču už jen tenhle :-) :-) J.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie