Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Torzo k narozeninám

0.0
Torzo k narozeninám

Potřebné ingredience

Ořechový korpus, vanilkový a čokoládový krém, marmeláda, rum, pasta Bianca elite, WI

Postup přípravy

Děkuji za inspiraci Jance T.

jiný pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Iveta a dětičky 7. 5. 2009, 11:04
No to je krása jeden by se červenal. Opravdu povedený dortík (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Ilonáček 7. 5. 2009, 11:03
krásné, jemné |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
župánek 7. 5. 2009, 11:01
nemám slov, (^)je naprosto dokonalý (clamp) (clamp)
stambi 7. 5. 2009, 10:55
tak to je dokonalé, je to sexy a jako živé (Y) (Y)
Majčik 7. 5. 2009, 10:54
(Y) (Y) (Y) (Y)nemá vůbec žádnou chybu (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)světové
Zrušený účet 7. 5. 2009, 10:51
Veru, to je luxusně provedeno torzíčko. Nááááááádhera, nááááádhera, náááááádhera (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Grena 73 7. 5. 2009, 10:48
Teda já čumím :-o :-o :-o Jo kdo umí ten umí (clamp) (clamp) (clamp)
backa 7. 5. 2009, 10:47
Opět nádherná práce (Y)úžasně potažené,že je to až věrohodné |:o) |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp)torzo dokonalé (Y) (*) (*)
Irka.M 7. 5. 2009, 10:45
(C)Veru ten je nádhernýýýýýýýýý!Všechna čest a chvála (clamp) (clamp) (clamp)
Init 7. 5. 2009, 10:39
Moc krásně udělaný dort, košilka je perfektní (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
jrichterova 7. 5. 2009, 10:38
Veru tak to je super kousek,nádhera |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
luciasanta 7. 5. 2009, 10:38
Geniální - a ta košilka je tak věrohodně nařasená, že to vypadá naprosto opravdově !!! (Y) (Y) (Y)
Petanka 7. 5. 2009, 10:37
Veru naprosto dokonalé (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Prosím tě jak se pracuje s tou pastou biankou elite, všichni o ni píšete, ale bojím se ji zkusit, že nebude dobrá ani chuťově ani jinak (L)
mamuška1 7. 5. 2009, 10:54
@Petanka Děkuju za pochvalu Peťo. Co se týče pasty bianca elite, tak chuťově je podobná WI ale je taková víc prášková, WI je chuťově o moc lepší a pracuje se s ní docela dobře je hodně plastická a nevysychá tak rychle jako WI (teda ona uplně jak WI nevyschne vůbec) takže pokud se ti podaří udělat někde rýhu ještě i hodinu po potažení tak to krásně opravíš, ale blbě se mě vyhlazovala lepila se mě na žehličku takže jsem vyhlazovala jen rukama a není to uplně dokonale rovné. Došel mě včera WI tak mě nic jiného nezbylo než to potáhnou touto hmotou. Jo a ještě se blbě stínovala. Ale chce to vyzkoušet každé z nás sedí něco jiného takře hurá do toho, a když by ti nechutnala nebo se ti s ní blbě pracovalo tak to smíchej s WI nebo s jakoukoliv jinou hmotou a spotřebuješ to.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie