Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 157 návštěvníků)

Mleté maso v bramboráku

0.0
Mleté maso v bramboráku

Potřebné ingredience

40-50dkg mletého masa ochuceného na karbanátky( já už ho přímo takové kupuju),bramborákové těsto,tuk na vymazání zapékací misky

Postup přípravy

Připravíme si zapékací misku,já používám skleněnou,v té je to krásně vidět,jak se to celé propéká:-)) a vymažeme tukem.Poté nandáme vrstvu bramborákového těsta,na to dáme mleté masíčko a přikryjeme opět bramborákovým těstem.Pečeme v troubě asi 3/4 hodiny až hodinu na 200°C,dokud nebude celý vršek krásně upečen dozlatova.Podáváme se zeleninovým salátem.U nás je to moc oblíbené jídlo.

Nastrouháme si brambory

Ochutíme je ostatními přísadami.......

....a máme těsto na bramborák:-)

V další misce si připravíme a ochutíme mleté masíčko-já už ochucené kupuji,ale samozřejmě to jde i z klasického mletého

Takto vypadá bramborák v zapékací misce před vložením do trouby:-)

A takto po vyndání z trouby:-))

Dobrou chuť:-))))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie