(recept
si oblíbilo 157 návštěvníků)
Mleté maso v bramboráku
Potřebné ingredience
40-50dkg mletého masa ochuceného na karbanátky( já už ho přímo takové kupuju),bramborákové těsto,tuk na vymazání zapékací misky
Postup přípravy
Připravíme si zapékací misku,já používám skleněnou,v té je to krásně vidět,jak se to celé propéká:-)) a vymažeme tukem.Poté nandáme vrstvu bramborákového těsta,na to dáme mleté masíčko a přikryjeme opět bramborákovým těstem.Pečeme v troubě asi 3/4 hodiny až hodinu na 200°C,dokud nebude celý vršek krásně upečen dozlatova.Podáváme se zeleninovým salátem.U nás je to moc oblíbené jídlo.
Nastrouháme si brambory
Ochutíme je ostatními přísadami.......
....a máme těsto na bramborák:-)
V další misce si připravíme a ochutíme mleté masíčko-já už ochucené kupuji,ale samozřejmě to jde i z klasického mletého
Takto vypadá bramborák v zapékací misce před vložením do trouby:-)
A takto po vyndání z trouby:-))
Dobrou chuť:-))))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé