(recept
si oblíbilo 20 návštěvníků)
Karbanátky z dýně Hokaido
Potřebné ingredience
Slupky zbavená dýně, nahrubo nastrouhaná, množství cca 500g a klidně více;-), 3stroužky nalisovaného česneku zbavené klíčku, 2-4 lžičky majoránky, sůl, 1 lžička drceného kmínu, 1PL koření Bramborák od Vitany, 3-4 hrsti ovesných vloček, 4 vejce, 2-3 PL zakysané smetany, trochu strouhanky a hladké mouky na zahuštění těsta. Kořeňte dle vaší chuti!
Postup přípravy
Do mísy dáme všechny suroviny, vločky doporučuji předem na chvilku namočit do teplejší vody a když mámě těsto hotové a ochucené, tvoříme karbanátky a smažíme. Hokaido se nemusí předem nijak tepelně upravovat, je rychle měkkoučká.
Přílohou může být např. těstovinový salát se zeleninou:)
Dobrou chuť!
Přílohou může být např. těstovinový salát se zeleninou:)
Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Lucikanass
(upraveno)
3. 8. 2018, 21:32
Nadys
(upraveno)
11. 10. 2016, 18:29
mumlina
(upraveno)
8. 1. 2015, 9:53
vypadá to náramě, vyzkouším s br. kaší
otmhjp
(upraveno)
5. 1. 2015, 1:59
vypadá to lákavě,jen se zeptám,nejsou ty karboše moc sladké a vajec je tam opravdu tolik?? jinak, asi je také vyzkouším
vladkadasva
(upraveno)
7. 1. 2015, 9:52
@otmhjp
Dobrý den, vajec jsem dala "tolik" já, určitě jich můžete dát méně. Sladké moc nejsou
abril
(upraveno)
22. 11. 2014, 18:43
Váš recept určitě brzy zkusím, vypadá super... Jen poznámka, dýni Hokaido loupat nemusíte, jí se i se slupkou, která změkne.....