(recept
si oblíbilo 316 návštěvníků)
Kuře na paprice
Potřebné ingredience
4 kuřecí stehna
máslo
2 cibule
hl. mouka nebo hotová světlá jíška
sůl, nové koření, bobkový list, sl. paprika
šlehačka
Postup přípravy
Na másle zpěníme cibuli, vložíme stehna, zasypeme sl. paprikou, necháme ji krátce v tuku osmahnout, zalijeme vroucí vodou, přidáme nové koření, sůl a bobkový list. Vaříme. Když je maso měkké, stehna vyjmeme, obereme maso, omáčku mezitím zahustíme hl. moukou rozmíchanou ve šlehačce nebo hotovou jíškou a přidáme šlehačku.....
Dochutíme. Do jiného kastrolu dáme obrané maso, přecedíme na něj omáčku a podáváme s houskovým knedlíkem.
Dochutíme. Do jiného kastrolu dáme obrané maso, přecedíme na něj omáčku a podáváme s houskovým knedlíkem.
Obdělané maso s kořením
Uvařené vyndané maso
kdo nemá rád obírání kostí, může maso obrat. Já to dělám kvůli manželovi
zahustíme omáčku
dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
pavlinice
(upraveno)
31. 1. 2007, 12:18
Smažila bych raději na oleji,ale jinak věřím,že je to dobré.
bubík4
(upraveno)
31. 1. 2007, 13:52
@pavlinice
Proč jste zase svůj příspěvek přepsala????????? Tak to můžu své názory taky smazat, nevím, čeho jste chtěla docílit, nejdřív něco napíšete a pak si za tím nestojíte a píšete něco jinýho
pavlinice
(upraveno)
31. 1. 2007, 14:12
@bubík4
Nechci tady nic rozebírat a dělat zle i když si za svou pravdou stojím.
bubík4
(upraveno)
31. 1. 2007, 14:25
@pavlinice
.
pavlinice
(upraveno)
31. 1. 2007, 12:06
@bubík4
Nic se neděje.
bubík4
(upraveno)
31. 1. 2007, 13:54
@pavlinice
.
pavlinice
(upraveno)
31. 1. 2007, 12:17
@bubík4
Opravdu dobrý recept,fakt.Já dělám akorád bez toho koření.
bubík4
(upraveno)
31. 1. 2007, 13:54
@pavlinice
.
Nikis.
(upraveno)
4. 12. 2006, 19:29
Dělám to úplně stejně, jen to dělám z kuřecích prsíček , nechce se mi obírat maso
bubík4
(upraveno)
4. 12. 2006, 19:37
@Nikis.
Nikolko, ani mě to nepřekvapuje, že to děláte stejně po těch našich společných chutích Z prsíček jsem to ještě nezkoušela. No kdyby bylo na mně, tak my to doma dělali tak, že jsme maso neobírali. Ale manžel by to nejedl, kdyby tam byly kosti. Tak vykošťuju kvůli němu
jad
(upraveno)
31. 1. 2007, 13:50
@bubík4
Moc dobrá omáčka. S tím vykoštěním jsme na tom stejně, kdybych to nevykostila tak mi tam přítel nechá kilo masa na kostích.
bubík4
(upraveno)
4. 3. 2007, 22:08
@jad
Můj manžel to právě nesnáší s kostma, u nich se vykošťovalo a mně zase chybí, že nemám co obírat