Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Arabelčino hovězí maso dušené na žampionech a kyselých okurkách

0.0
Arabelčino hovězí maso dušené na žampionech a kyselých okurkách

Potřebné ingredience

hovězí plátky, 5 žampionů, 2 kyselé okurky, sůl, pepř, kmín drcený, 1 cibule, troška sádla, jíška na zahuštění sypaná

Postup přípravy

Hovězí plátky osolíme, opepříme pokmínujeme. Na trošce sádla zpěníme cibulku nakrájenou na kostičky,
pak přidáme plátky masa , necháme zatáhnout, přisypeme okurky na kostičky, žampiony na plátky, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
Poté plátky masa vyjmeme a šťávu zahustíme sypkou jíškou. Mně světlá jísška došla, dala jsem tmavou, proto je omáčka tak tmavá :-)
Vhodná příloha rýže, těstoviny.

maso se šťávou zblízka

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie