(recept
si oblíbilo 28 návštěvníků)
Houbovka s masem
Potřebné ingredience
4 – 6 plátků masa (plec,kýta) 2 cibule 2 masoxy hořčici hrst čerstvých nebo mražených hub sůl,kmín,pepř
Postup přípravy
Cibuli rozkrájíme na kostičky a osmahneme na oleji dozlatova.
Mezitím si plátky naklepeme a osolíme,opepříme a namažeme slabě
hořčicí vše po obou stranách.
Dáme osmahnout na cibulku a pak houby na kostičky,vše krátce osmahneme
a podlijeme vodou a přidáme masoxy a kmín.
Dusáme až do změknutí masa (můžeme vařit i v tlakáči)
Zahustíme pak moukou nebo tmavou jíškou a necháme provařit.
Podáváme nejlépe s rýží nebo těstovinami.
Zdroj:http://dobroty-recepty.webnode.cz/
Mezitím si plátky naklepeme a osolíme,opepříme a namažeme slabě
hořčicí vše po obou stranách.
Dáme osmahnout na cibulku a pak houby na kostičky,vše krátce osmahneme
a podlijeme vodou a přidáme masoxy a kmín.
Dusáme až do změknutí masa (můžeme vařit i v tlakáči)
Zahustíme pak moukou nebo tmavou jíškou a necháme provařit.
Podáváme nejlépe s rýží nebo těstovinami.
Zdroj:http://dobroty-recepty.webnode.cz/
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé