Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

SVÍČKOVÁ S KRÁLÍČKEM

0.0
SVÍČKOVÁ S KRÁLÍČKEM

Potřebné ingredience

6 kousků králíka, 2 sáčky zeleniny pod svíčkovou, olej, sůl, pepř, 5 bobkových listů, 12 kuliček nového koření, 15 kuliček pepře, cibule, masox, šlehačka a hl. mouka na zahuštění

Postup přípravy

Králíka orestujeme na oleji, vyndáme a osolíme a opepříme ze všech stran. Na oleji orestujeme asi 10 minutek zeleninu, přidáme koření a nakrájenou cibuli. Potom přidáme masox a masíčko a dolijeme vodou a uvaříme ( já vařím asi 35 -40 minutek v papiňáku ) Po uvaření většinou ještě přisoluji dávám asi ještě půl lžičky soli. Vyndám masíčko, rozmixuji a zahustím šlehačkou s hl. moukou. Povařím a přecedím do kastrolu kde mám vložené masíčko, ještě chvilku povařím a dle chuti okyselím citronem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Filďa 15. 3. 2008, 1:07
Hmmm vaše omáčka vypadá úžasně,mňam,mňam (jidlo) svíčkovou z králíka můžu,zrovna zítra ji budu dělat (Y) Ale já teda nedělám takhle z mražené zeleniny,ale používám směs ze skleničky Halali(mám v receptech)-je to výborné,nemusí se už vůbec ničím dochucovat,nedávám žádné koření,kromě soli :-) ale i takhle z té zeleniny to jde,ale co jsem objevila Halali,jinak už omáčku nedělám (H)
tmavovláska 21. 3. 2008, 21:22
@Filďa Sestřenka jí také dělá ze skleničky Halali (H) a není to vůbec špatné (Y) (Y) ale já ji tak nějak pořád dělám tak jak jí dělá mamka :-) :-) :-) A Nadi ta Vaše svíčajda vypadá také velmi dobře (Y) (Y) (Y)
myska11 5. 4. 2008, 14:23
@tmavovláska ahoj taky jsem ji zkusila a je vyborna i chlap mi ji pochvalil (clamp)
tmavovláska 6. 4. 2008, 18:32
@myska11 Eliško tak to jsem moc ráda, že chutnala (Y) (Y) (Y) (Y) |:o) |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie