(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Bramboráky

Potřebné ingredience
5 lžic mléko,2 - 3 stroužků česnek,120 g hladká mouka,sůl,1 kg brambory,majoránka,150 g olej ,mletý černý pepř,2 ks vejce
Postup přípravy
Syrové brambory oškrábeme, omyjeme a nastrouháme. Vodu částečně slijeme.
Strouhané brambory ochutíme solí a pepřem. Přidáme vejce, majoránku, podle potřeby mouku a mléko, aby těsto nebylo tuhé.
Do tuku rozpáleného na pánvi klademe lžíci připravené bramborové směsi, kterou rozetřeme na placky a osmažíme po obou stranách dozlatova.
Zlatavé bramboráky podáváme teplé nebo studené. Záleží, jak je máme rádi.
Strouhané brambory ochutíme solí a pepřem. Přidáme vejce, majoránku, podle potřeby mouku a mléko, aby těsto nebylo tuhé.
Do tuku rozpáleného na pánvi klademe lžíci připravené bramborové směsi, kterou rozetřeme na placky a osmažíme po obou stranách dozlatova.
Zlatavé bramboráky podáváme teplé nebo studené. Záleží, jak je máme rádi.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé