Zobrazit přihlášovací formulář

Pizzy, chleby

Přidat recept
(recept si oblíbilo 17 návštěvníků)

Bramborák ze suchého chleba

0.0
Bramborák ze suchého chleba

Potřebné ingredience

starý chleba

Postup přípravy

Namočíme si do vody starší chleba. . Když se chleba rozmočí, vymačkáme z něj vodu, dáme do mísy a přidáme vajíčko, vegetu (místo soli), uzeninu, kmín, majoránku, pepř a tolik množství česneku, kolik ho běžně dáváte do bramboráku, přidejte taky cibuli, je v těchto plackách moc dobrá a trochu hladké mouky.Opravdu není poznat že je to dělané z chleba , doporučuji jíst hned za delší dobu už není to tak dobré
Recept od prababičky

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

dzungila 20. 6. 2010, 9:02
Ty jsi prostě neuvěřitelná!!! Jak si vůbec můžeš dovolit vydávat cizí recepty i fotografie za svoje???!!! Když už jsi tak hloupá, že všechno okopíruješ, tak aspoň do poznámky k receptu napiš, že jídlo jsi NEUVAŘILA, ALE ANI NEVYMYSLELA A TUDÍŽ ANI NENAFOTILA... :-@ Jo a u tohohle receptu se ti zřejmně na Topreceptech nelíbila původní fotka, tak jsi radši ukradla jinou, co tam vložil někdo jiný, kdo se alespoň "obtěžoval" jídlo uvařit... :-o Hnus.
lucielili 28. 6. 2010, 12:39
@dzungila Milá Andreo , vyprosila bych si to tykání , váš recept to také není a fotka Vaše také ne . Vyprosila bych si ty urážky já Vás také neurážím a krávy jsem s Vámi nepásla. A mimochodem to jídlo jsem vařila a tento recept pochází ,už od mé prababičky a v naší rodině se tyto bramboráky vaří už několik let.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie