Zobrazit přihlášovací formulář

Zelná polévka s klobásou

0.0
Zelná polévka s klobásou

Potřebné ingredience

vývar nebo voda, masox, ostřejší klobása, kyselé zelí, hladká mouka, sůl, mletá paprika, pepř, brambory

Postup přípravy

Na másle uděláme za pomoci hladké mouky jíšku, přidáme mletou papriku a zalijeme vývarem nebo vodou (do vody vložíme masox). Nakrájíme brambory na malé kousky a vložíme do vody a necháme vařit. Přidáme několik kuliček pepře a po chvíli nakrájenou klobásu. (dávám ji až když jsou brambory tak z poloviny uvařené, aby se klobása moc nerozvařila). Po uvaření brambor vložím kyselé zelí (množství dle chuti) a nechám to chvíli provařit. Dochutím solí případně podravkou.

*)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie