(recept
si oblíbilo 41 návštěvníků)
Sheldonovy Domácí krutónky - na salát, nebo do polévky
Potřebné ingredience
Toustový chleba, olivový olej, nebo máslo, bylinky, troška soli, sušený česnek
Postup přípravy
Toustový chleba si nakrájíme na drobné kostičky, pokapeme rozpuštěným máslem, nebo olivovým olejem, ochutíme bylinkami, nebo jen sušeným česnekem, trošku osolíme a sušíme v troubě na 120 st. Recept jsem dostala od kamarádky a udělal mi velkou radost, tak se chci podělit :-) Výborné na zeleninové saláty, nebo na polévky! Jednoduché, rychlé a jde připravit i do zásoby!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Hanily
(upraveno)
7. 11. 2012, 17:26
píšete že lze připravovat do zásoby?? Kde to prosím skladujete a v čem. V ledničce??? Děkuji
BlankaH
(upraveno)
29. 5. 2012, 11:20
Výýýýbornééééé!!!! Jaké tam dáváte koření?
StephanieK
(upraveno)
1. 4. 2011, 12:37
Nikolo, jak dlouho sušíte v troubě? alespoň orientačně? děkuji Hana
Nikis.
(upraveno)
9. 4. 2011, 10:58
@StephanieK
Hani, cca 20 minut? Až jsou křupavé
agar
(upraveno)
20. 3. 2011, 22:30
Sheldon: Babička mi dělávala krémovou polívku s hráškem a nakrájela mi do ní páreček a domácí krutonky. promiň ...bylo to silnější, než já
Nikis.
(upraveno)
21. 3. 2011, 7:59
@agar
Myslíš, že jsem to měla nazvat Sheldnovy domácí krutonky? Mmch Honza je nenocmný, dostane dneska hráškovou polévku s krutonky, odkud to asi mám? I s tím párečkem? Zpívat mu nebudu, ale hrudník mu taky mažu
agar
(upraveno)
21. 3. 2011, 15:46
@Nikis.
opačně! nebo mi zamotáš chlupy taky jsem nemocná, ale nemá mi kdo udělat polívčičku klidně i bez krutonků
Pekyska
(upraveno)
27. 7. 2011, 18:58
@agar
wWendy
(upraveno)
20. 3. 2011, 13:45
je to sice zdravější,ale přeci jen každý je zvyklý na to,že si nakrájí rohlík a ten opraží na pánvičce,což máte do 5minut hotové,tohle trvá trošku déle...ale také dělám , používám olivový olej a tmavé pečivo , s tím sušeným česnekem se nejvíce hodí na caesar salát :
Nikis.
(upraveno)
20. 3. 2011, 18:23
@wWendy
No mě právě opražený rohlík nechutná Sice ho občas dělám, ale v polévce se hned rozmočí, blééé... tyhle usušené krutonky zůstanou křupavé