Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Roštěnka v okurkové omáčce

0.0
Roštěnka v okurkové omáčce

Potřebné ingredience

600 g hovězí roštěnky,olej,větší cibule,6-7 sterilovaných okurek,150g hladké mouky,lžička vegety,sůl,pepř,lžička sladké papriky,majoránka,250ml smetany.

Postup přípravy

Maso nakrájíme na tenké nudličky a obalíme v mouce smíchané s kořením.Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku,přidáme maso,osmahneme ho a zalijeme vodou.Občas promíchneme a popřípadně podlijeme,před dokončením přidáme nadrobno nakrájené okurky.
Když je maso hotové přilejeme smetanu,můžeme ještě trochu přidat mouky a chviličku provaříme.
Vhodná příloha je rýže,hranolky brambor.
Dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie