Šlehačkovo-pudinkový třepací dort s mandarinkami
Potřebné ingredience
KORPUS +++4 žloutky+++4 bílky+++4 lžíce cukru+++4 lžíce polohrubé mouky KRÉM +++2 smetany ke šlehání+++2 mandarinkové kompoty / může být i jiný o stejném objemu/+++ 2 vanilkové pudinky POZOR MUSÍ BÝT Dr.Oetker Créme Olé / bez vaření, viz foto/
Postup přípravy
KRÉM : Do jakékoliv misky s víčkem / může být i nádoba do mikrovlnné trouby a mrazničky / nalijeme oba kompoty i se šťávou, přilijeme 2 smetany a přidáme 2 pudinky Olé. Zavřeme víčko a třepeme a třepeme, po malinké chvíli se hmota stane krémovitou a třepat už nejde. Krém natřeme na vychladlý korpus a dáme ztuhnout do ledničky. Povrch pak ještě můžeme ozdobit dle chuti čokoládou, šlehačkou....
Smícháme žloutky, cukr, sníh a mouku....
....těsto nalijeme do vymazané formy a dáme péct.
Upečený korpus necháme zchladit.
Do uzavíratelné nádoby vylijeme celé kompoty.....
...přidáme smetanu....
...a 2 pudinky Olé.
Zavřeme a třepeme a třepeme- pár vteřin.
Obsah rozetřeme na vychladlý korpus.
A dáme vychladit.
Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé