Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 27 návštěvníků)

Losos v alobalu s jarní cibulkou a opraženou slaninou

0.0
Losos v alobalu s jarní cibulkou a opraženou slaninou

Potřebné ingredience

filety z lososa, grilovací koření, jarní cibulka, slanina

Postup přípravy

Filety z lososa zbavíme kůže, osušíme, položíme na alobal, z obou stran posyme grilovacím kořením /ja to na ryby nemám ráda a tohle grilovací tomu dalo opravdu dobrou chuť/, na každý filet dáme trochu jarní cibulky, trochu předem opraženej slaniny s výpekem, zabalíme do alobalu a pečeme v předehřáte troubě 30 minut 200°C ....... chuťově fakt výborné ani jsem to nečekala byl to experiment prvně jsem dělala losose takhle v alobalu nebyl vysušenej krásně šťavnatej mňam

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Barucha 23. 6. 2013, 13:12
Moc jsme si pochutnali, byl to můj prvně doma dělaný losos, díky za nápad!! (Y)
MARTINA1973 12. 11. 2011, 13:26
Skutečně jednoduché a velmi chutné!! Díky za tip. (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie