(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Losos se šťouchanými bramborami a zeleninou

Potřebné ingredience
Losos filet, brambory, slanina, cibule, mražená zelenina, citron, sůl, pepř,koření na ryby
Postup přípravy
Losos filet můžeme použít jak s kůží nebo i bez kůže. Používám raději s kůží. Osolíme, opepříme a pokapeme citronem. Přidáme koření na ryby a necháme na chvíli uležet.
Mezitím si uvaříme brambory a dáme dusit na máslo mraženou zeleninu. Lehce osolíme a opepříme.
Filety opečeme z obou stran. Na výpeku si osmažíme cibulku a slaninu.
Brambory rošťoucháme a cibulku se slaninou do nich přidáme.
Přeji doboru chuť.
Mezitím si uvaříme brambory a dáme dusit na máslo mraženou zeleninu. Lehce osolíme a opepříme.
Filety opečeme z obou stran. Na výpeku si osmažíme cibulku a slaninu.
Brambory rošťoucháme a cibulku se slaninou do nich přidáme.
Přeji doboru chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé