Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 16 návštěvníků)

Tukozroucka polevka-Detoxikacni dieta

0.0
Tukozroucka polevka-Detoxikacni dieta

Potřebné ingredience

Ingredience tukožroutské polévky: 6 velkých cibulí 4-5 rajčat 2 velké zelené papriky 1 svazek dužnaté celerové natě (celer, řapík) 1 hlávka zelí 1 zeleninový bujon v kostce čerstvé bylinky

Postup přípravy

Postup při vaření tukožroutské polévky:

Zeleninu nakrájejte na kostičky a 10 minut zprudka vařte, pak ztlumte oheň a vařte do změknutí zeleniny. Přidejte rozmačkaná rajčata a ještě vařte na mírném ohni a pod pokličkou přibližně dalších 20 minut. Polévku můžete mírně osolit, opepřit a dochutit bylinkami (nejlépe čerstvými). Tuto polévku můžete jíst kdykoliv pocítíte hlad. Snězte, kolik chcete naprosto kdykoli, ale nezapomeňte, že jí budete muset jíst 7 dní, tak si ji nezošklivte hned na začátku.

1. den

Největší podíl vaší stravy by měla tvořit právě tukožroutská polévka. Kromě polévky můžete však jíst jakékoli ovoce (vyjma banánů – jsou příliš sladké) v množství 1kg/den. Pijte neslazený čaj, kávu a neperlivé vody. Pamatujte si, že s každou sklenicí vody přispíváte ke svému váhovému úbytku!

2. den

Jezte opět tukožroutskou polévku a kromě ní můžete sníst 1.5 kg čerstvé zeleniny. Opět nezapomínejte na pitný režim.

3. den

Jezte polévku a jakékoliv ovoce a zeleninu. Mezi porcí ovoce a porcí zeleniny se pokuste dodržet 2 hodiny odstup. Hodně pijte! Možná touto dobou už máte cca 2 kg dole.

4. den

Základem vašeho jídelníčku musí být opět tukožroutská polévka. Mimo polévky snězte 3 banány a vypijte 1-2 litry odtučněného mléka. Budete-li mít velkou chuť na sladké, vydržte! Opět hodně pijte!

5. den

Musíte sníst alespoň dvě porce polévky. Kromě toho můžete 300 g vařeného hovězího a 6 čerstvých rajčat. Musíte vypít alespoň 2.5 l neperlivé vody, abyste odbourávali kyselinu močovou, jinak byste se cítili příliš unavení.

6. den

Snězte alespoň 2 porce polévky. Vyjma polévky můžete jíst hovězí maso (2-3 bifteky pečené na grilu bez tuku) a jako přílohu čerstvou zeleninu. I dnes je nutné vypít minimálně 2,5 l vody.

7. den

Zkuste sníst alespoň jednu porci polévky. Kromě polévky jezte rýži Natural a syrovou zeleninu. Hodně pijte!

Po celou dobu zapomeňte na:

chléb, pečivo, alkohol, smažená jídla a perlivé nápoje!

Pokud dietu dodržíte, mohli byste mít až o 4-5 Kg méně. Pokud chcete v dietě pokračovat, dejte si aspoň několikadenní přestávku a do následujícího cyklu zařaďte každý den šálek vloček s nízkotučným jogurtem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Snezenkakyticka 4. 4. 2011, 12:23
také jsm ji před lety, kdyb byla hitem zkusila...musela jsem ji vařit v prádelním hrnci protože jí bylo strašně moc :-) vůbec, ale absolutně vůbec nechutnala a skončila na hnoji :D kila dolů jdou, ale zůstanou dole několik dní,,,
kato1 (upraveno) 23. 12. 2011, 12:53
@Snezenkakyticka Ja ji taky jednou jedla.Dolu slo 4kg a vratilo se mi 1kg (radost) To je spis o procisteni organizmu. :-) Jednou za cas je to potreba (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie