(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Pikantní pivovarské výpečky
Potřebné ingredience
800g pěkně prorostlého bůčku - 400g cibule - 15 stroužků česneku - 4 lžíce kečupu - 300ml piva
Postup přípravy
Bůček jsme nakrájeli na velké kostky,cibuli jsme nasekali nahrubo a česnek jsme nakrájeli na jemné plátky.Přidali jsme kečup,podle chuti sůl,pepř a všechno jsme to zalili pivem.Nejlépe se tahle dobrota peče v pekáči,úspěšní budete ale i s remoskou.Podávejte s pečivem,feferonkami a okurkami.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
desty
(upraveno)
25. 5. 2011, 8:12
Tak tohle by paní Kateřina nerozdejchala
žabada
(upraveno)
25. 5. 2011, 7:45
už mám Pavlovův reflex