Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Pikantní pivovarské výpečky

0.0
Pikantní pivovarské výpečky

Potřebné ingredience

800g pěkně prorostlého bůčku - 400g cibule - 15 stroužků česneku - 4 lžíce kečupu - 300ml piva

Postup přípravy

Bůček jsme nakrájeli na velké kostky,cibuli jsme nasekali nahrubo a česnek jsme nakrájeli na jemné plátky.Přidali jsme kečup,podle chuti sůl,pepř a všechno jsme to zalili pivem.Nejlépe se tahle dobrota peče v pekáči,úspěšní budete ale i s remoskou.Podávejte s pečivem,feferonkami a okurkami.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

desty 25. 5. 2011, 8:12
Tak tohle by paní Kateřina nerozdejchala :-D :-D :-D
žabada 25. 5. 2011, 7:45
(zajic) (zajic) už mám Pavlovův reflex (H) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie