Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Jemná kedlubnová

0.0
Jemná kedlubnová

Potřebné ingredience

2 kedlubny,1 malá cibule,kuřecí masox,/nebo kuřecí vývar/,1 lžíce másla,1 lžíce dětské krupičky,1 tavený sýr,sůl.pepř.petrželka,1 lžíce zakysané smetany,bageta,strouh.sýr

Postup přípravy

Oloupané kedlubny nahrubo nastrouháme.Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme na másle,přidáme strouhanou kedlubnu-společně orestujeme a zalijeme vodou ,přidáme masox/případně zalijeme kuřecím vývarem/ a povaříme.Pak přidáme krupičku na zahuštění a tavený sýr-rozšleháme metličkou.Polévku dochutíme solí,pepřem a sekanou petrželkou,vmícháme lžíci zakysané smetany.Podáváme s plátky bagety rozpečené se str.sýrem.PZ tento recept jsem našla v časopise a polívčička je opravdu výborná.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

verusskkaa 9. 7. 2013, 23:24
vařila jsem ji je skvělá celá rodina se jen olizovala. mohu doporučit (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie