Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí pekárny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 24 návštěvníků)

Domácí veka celozrnná

0.0
Domácí veka celozrnná

Potřebné ingredience

280 ml vody, 500 g celozrnné pšeničné hladké mouky, 1,5 lžičky soli, 4 lžíce olivového oleje, na potření vajíčko, droždí 1,5 lžičky

Postup přípravy

vše dáme do pekárny na program příprava těsta. Poté rozdělíme na dvě půlky, potřeme vejíčkem a déme péci.

upečená veka

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 30. 11. 2013, 17:14
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
laho 2. 1. 2008, 15:57
Tuto mouku a jiné (špaldová,žitná) mají běžně v Albertu v bio koutku.Kupuji jen tam.S pozdravem Klára
Koblížci 2. 1. 2008, 13:50
Soňo, celozrnpšeničná mouka nemůže být zároveň i hladká, ne?? *-)
sonka 2. 1. 2008, 15:49
@Koblížci Leni, ano může být. Je pšeničná celozrnná jemně mletá, hrubá a možná i polohrubá, ale tu jsem nikde zatím neviděla. Taky mi to dalo zabrat, něž jsem se v tom zorientovala. ;-)
Koblížci 2. 1. 2008, 16:15
@sonka Teda, peču už od letních prázdnin,ale takovou mouku jsem fáákt nikde neviděla. Jen celozrnou pšeničnou a žitnou,ale o hrubosti mletí ani Ň :-D Asi máte lepší zdroje.. ;-) Je zajímavé, že máte tu veku na řezu takovou tmavou..
sonka 2. 1. 2008, 16:18
@Koblížci Leni, ono je na obalu napsáno pšeničná celozrnná a pod tím jemně mléta nebo hrubá. Večka je tmavá, ale možná méně než na obrázku, občas foto zkresluje. +o(
gabka74 2. 1. 2008, 13:46
Dobrý den Soňi,jaké číslo má mouka z které pečete veku.Kde se dá sehnat.Děkuji Gabka (F)
sonka 2. 1. 2008, 15:51
@gabka74 Gábinko, číslo nevím, ale je to prostě pšeničná celozrnná jemně mletá http://www.biosfera.cz/product_info.php/cPath/38_84/products_id/1968 (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie