Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Čerstvá rajčatová polévka s fazolemi

0.0
Čerstvá rajčatová polévka s fazolemi

Potřebné ingredience

‎900 g zralých rajčat (v receptu jsou soudková, ale když to budou aspoň rajčata, bude to stačit), 2 pol. lžíce olivového oleje, 275 g cibule (tak dvě střední), 2 stroužky česneku, 900 ml zeleninového vývaru (práškový alnatura), 2 čajové lžičky pyré ze sušených rajčat (dala jsem normální rajský protlak), 2 čajové lžičky papriky, 1 čajová lžička maizeny (nedala jsem), plechovka fazolí, slitá (neslívala jsem, škrob z fazolí polévku zahustil), zelený koriandr, sůl, pep

Postup přípravy

‎900 g zralých rajčat (v receptu jsou soudková, ale když to budou aspoň rajčata, bude to stačit),
2 pol. lžíce olivového oleje,
275 g cibule (tak dvě střední),
2 stroužky česneku,
900 ml zeleninového vývaru (práškový alnatura),
2 čajové lžičky pyré ze sušených rajčat (dala jsem normální rajský protlak),
2 čajové lžičky papriky,
1 čajová lžička maizeny (nedala jsem),
plechovka fazolí, slitá (neslívala jsem, škrob z fazolí polévku zahustil),
zelený koriandr,
sůl, pepř

Rajčata oloupeme, cibuli na hrubo necháme zesklovatět na olivovém oleji, necháme rozvonět česnek, prohřejeme papriku, přidáme rajčata, protlak, zalijeme vývarem, necháme vařit 10 minut, pak přidáme (ne)slité fazole, necháme vařit dalších 5 minut
Na talíři přidáme čerstvý koriandr.

Zdroj - The Soup Bible

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie