(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Hovězí polévka s játrovými knedlíčky

Potřebné ingredience
hovězí žebro
kořenová zelenina
cibule
česnek
celý pepř
nové koření
sůl
Postup přípravy
Vše dáme vařit do studené vody, cibuli ve slupce kvůli barvě, vaříme tahem. Sbíráme pěnu. Přecedíme, maso a zeleninu nakrájíme(česnek ne,vyhodíme) dáme do vývaru.
Uděláme z játrové zavářky, kterou můžeme dochutit solí, majoránkou, česnekem, uděláme knedlíčky a zavaříme v polévce. Přidáme nasekanou pažitku a petrželku.
Uděláme z játrové zavářky, kterou můžeme dochutit solí, majoránkou, česnekem, uděláme knedlíčky a zavaříme v polévce. Přidáme nasekanou pažitku a petrželku.

DÁME DO STUDENÉ VODY A NECHÁME TAHEM VAŘIT, NESMÍ BUBLAT

Další varianta, polévka s játrovou rýží

s nudličkama a knedlíčkama
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Carcooolka
(upraveno)
9. 11. 2008, 18:54
Dělala jsem, je výborná.
nahlásit

bubík4
(upraveno)
9. 11. 2008, 20:23
@Carcooolka
PETRO, MOC DÍKY A JSEM RÁDA, ŽE VÁM CHUTNALO



nahlásit