(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Zeleninová polévka s droždovými knedlíčky
Potřebné ingredience
Čerstvá polévková zelenina (mrkev, celer, petržel), 1 menší cibule, kostka masoxu, sůl, pepř, vegeta a
čerstvá petrželka. Popřípadě hladká mouka na zahuštění nebo 2 vejce, prostě tak, jak to máte rádi.
Postup přípravy
Jemně ustrouhanou zeleninu vložíme i s masoxem do studené vody a vše povaříme s oloupanou cibulí
vcelku. Následně zavaříme připravené droždové knedlíčky. Podle potřeby dochutíme vegetou, solí a pepřem. Podle chuti můžeme trošku zahustit hladkou moukou nebo přidat 2 rozšlehaná vejce. Nazávěr
přidáme čerstvou, jemně usekanou petrželku.
Poznámka: Recept na droždové knedlíčky najdete v mých receptech.
vcelku. Následně zavaříme připravené droždové knedlíčky. Podle potřeby dochutíme vegetou, solí a pepřem. Podle chuti můžeme trošku zahustit hladkou moukou nebo přidat 2 rozšlehaná vejce. Nazávěr
přidáme čerstvou, jemně usekanou petrželku.
Poznámka: Recept na droždové knedlíčky najdete v mých receptech.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
etra
(upraveno)
12. 2. 2009, 16:50
na jedničku super dobrota prostě mnaminky