(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky

Potřebné ingredience
Vývar: kuřecí skelet s křídly, kousek mrkve, kousek petržele, kousek mrkve, 2 bobklové listy, 3 nové koření, 5 celé pepře, sůl Knedlíčky: 200g kuřecích jater, 1 vejce, 1 stroužek česneku, špetka soli, špetka majoránky, strouhanka na zahuštění, 1 PL petrželové natě mrkev, petržel, květák, vařené nudle
Postup přípravy
Ze všech uvedených surovin uvaříme vývar, scedíme, maso obereme. Játra nakrájíme na kousky, přidáme ostatní suroviny. Do vývaru dáme čerstvou zeleninu, vaříme do změknutí, přidáme obrané maso. Do vroucí polévky lžičkou odkrajujeme knedlíčky, necháme chvilku povařit, polévku dochutíme a přidáme vařené nudle.
Polévka je výborná, je to jediný způsob, jak moje děti zbaští játra do posledního kousku. Když tuhle polévku uvařím, tak je to u nás jako v té reklamě, kdy si navzájem kradou z talířů knedlíčky.
Polévka je výborná, je to jediný způsob, jak moje děti zbaští játra do posledního kousku. Když tuhle polévku uvařím, tak je to u nás jako v té reklamě, kdy si navzájem kradou z talířů knedlíčky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé