svatební dort pro sestřenici Natálii
Potřebné ingredience
Originál malý a velký medovník potažený marcipánem
jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
SimonaV.
(upraveno)
15. 12. 2011, 21:52
karmala
(upraveno)
12. 12. 2011, 12:16
nádhera
blanuse
(upraveno)
10. 12. 2011, 15:39
jednoduchý a nádherný
Zuzikk
(upraveno)
10. 12. 2011, 12:45
ten je teda nááádherný!!! takže koupený medovník a potažený hmotou? jak dobře-špatně se to potahuje?? já si medovník dělám¨, ale ještě abych to potahovala mi přijde měkký a musí to být asi silnější potah že? díky
jerry07
(upraveno)
12. 12. 2011, 13:28
@Zuzikk
Ano koupené medovníky v Makru (velký a malý). Mají ma sobě perníkovou drť a ořechy, ty sundám (smetu malšlovačkou), trošku potřu "piping gelem" (jedlé lepidlo na marcipám) a potáhnu. Hmota nebyla nijak tlustá - tak tenká, aby se netrhala a neprosvítal dort (ale u tohoto dortu jsem požila hmotu - tuším, že to byl Wilton, aby nebyl vůči ostatním dortům dožluta). Růžičky byly na špjelích, takže už žádný krém. Nevěsta mi přinesla fotku a já tvořila. Přála si pravé medovíky, které ji žádná cukrářka nechtěla potáhnout. Tak jsem to zkusila a výsledek je na fotečce. Měli mooooc šikovnou fotografku - udělala jim krásný fotky. Mějte se hezky Šárka
Zuzikk
(upraveno)
12. 12. 2011, 14:17
@jerry07
Šárko moc díky za postup!! vypadají božsky. Medovník všem okolo chutná tak třeba ho někdy zkusím schovat:O) Pěkný den ZUza
hrusticka84
(upraveno)
9. 12. 2011, 19:12
kellystova
(upraveno)
9. 12. 2011, 16:35
Moc krásný !!!