(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Mandlové kokosky s třtinovým cukrem
Potřebné ingredience
100 gr hnědého cukru, 1 vanilkový cukr (bio Amylon s pravou vanilkou s třtinovým cukrem), 3 bílky, 90 g strouhaného kokosu, 60 g mletých mandlí, 30 g pražených lupínků
Postup přípravy
Bílky našleháme do pevného sněhu a postupně do něj všlehat cukr. Do sněhu zlehka vmíchat mleté mandle a kokos. Lžíci vytvořit na plechu vyloženém pečícím papírem kulaté hromádky, posypat mandlovými lupínky (já nakrájela prstě nadrobno).
Do trouby sušit na cca 80 - 100°C, nechat vychladnout na plechu.
Do trouby sušit na cca 80 - 100°C, nechat vychladnout na plechu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé