(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Skořicový moučník s čokoládou

Potřebné ingredience
250 g hladké mouky, 175 g krystal. cukru, 1 prdopeč, špetka soli, 1 ČL skořice, 2 vejce, 175 ml mléka, 100 ml oleje. Nakonec až budete mít těsto na plechu: nastrouhaná 1/2 tabulky mléčné čokolády (lze dát i hořkou - kterou máte po ruce)
Postup přípravy
Cukr + vejce atd. postupně ušleháme, nalijeme na plech (34x23cm) vyložený pečícím papírem a posypeme strouhanou čokoládou a druhým koncem vařečky zlehka vmícháme do těsta. Pečeme při 175°C cca 1/2 hodiny (podle trouby). Před podáváním pocukrujeme moučkovým cukrem. Rychlá a moc dobrá buchta - naše děti jí milují ,-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

radka137
(upraveno)
5. 2. 2012, 13:52
Halino, mnohokrát děkuji za receptík. Moučník je výborný. Jednoduchý a krásně nadýchaný. Přidala jsem tam trochu ořechů a je super. Ke
Jako stvořený. S pozdravem Radka






nahlásit

Halmat
(upraveno)
7. 3. 2019, 8:07
@radka137
To je skvělé, díky za zprávu
nahlásit