(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Pangasius-roláda se sýrem a celerovou natí

Potřebné ingredience
3 kusy ryby Pangasius,3/4 hrnku strouhanky,půl hrnku nastrouhaného sýra,kousek másla,sůl.10 lžic vody Přidala jsem mraženou nať z celeru.
Postup přípravy
rozmrazenou rybu jsem rozkrojila aby z ní byl větší plát. Kousky másla jsem dala místy na plátek,asi 3 malé kousky na 1ks,posolila.Na talíř jsem si dala sýr,strouhanku a celerovou nať,zamíchala to a rozdělila na pláty,ty jsem jednotlivě srolovala,dala do zapékací mísy máslem vymazané, a zbylou strouhankovou směsí posypala. Na každý závitek jsem dala kousíček másla a přidala jsem 10 lžic vody kolem závitků.
Pekla jsem je na 180 stupňů asi 40 minut. Po dobu pečení jsem jednou puštěnou šťávou závitky přelila.
.
Je to moc dobré i studené.Donesla jsem to dnes koleginím do práce na ochutnání a ani jedna nepoznala že jí rybu.K mému překvapení tipovaly,že je to vepřové
.
Pekla jsem je na 180 stupňů asi 40 minut. Po dobu pečení jsem jednou puštěnou šťávou závitky přelila.
.
Je to moc dobré i studené.Donesla jsem to dnes koleginím do práce na ochutnání a ani jedna nepoznala že jí rybu.K mému překvapení tipovaly,že je to vepřové
.

.

.

.

.

.

.Byl to jen pokus,který se opravdu zdařil,dělám to s kuřecím masem. Dobrý by byl i černek,nebo hořtice.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

verka268
(upraveno)
31. 1. 2012, 20:36
Vyzkoušela jsem dnes na večeři
a je to opravdu vinikající
. Neměla jsem cerovou nať, strouhla jsem tam rovnou celer
a všichni si pochutnali......i nejdlíci pangase a celeru
Věrka




nahlásit

pajdulinka
(upraveno)
31. 1. 2012, 21:14
@verka268
No tak to je super,to mám radost
děkuji






nahlásit

Vanusak
(upraveno)
21. 1. 2012, 13:29
Ukládám a určitě brzo vyzkouším!

nahlásit

pajdulinka
(upraveno)
21. 1. 2012, 18:46
@Vanusak
děkuji

nahlásit

pavka125
(upraveno)
20. 1. 2012, 20:56
TAK TO VYPADÁ MOC DOBŘE!!!!! HNED ZÍTRA TO VYZKOUŠÍM!!!




nahlásit

pajdulinka
(upraveno)
20. 1. 2012, 21:10
@pavka125
tak dejte vědět jak vám to chutnalo



nahlásit