Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

konec trapeni hlady

0.0
konec trapeni hlady

Potřebné ingredience

Chce to jen pevnou vuli a trpelivost

Postup přípravy

Ja uz leta bojuji s nadvahou co jsem po porodu onemocnela s ledvinama.Pri teto nemoci jsem uz 3x pribrala 23kg.28kg,21kg a vzdy jsem to shodila.Musi se jen chtit u me je to obtiznejsi,ze jsem jeste nemocna,ale zdravy clovek to shodi raz dva.Behem 2.mes.jsem zhubla 11kg.Rano si dam kafe(nesladim) caj,dalamanek,celozr.chleb cokoli tmaveho(zadne sladke) K OBEDU POUZE RYZI!!!!! a prilohu kureci maso,varene hovezi,kruti, ne moc na oleji.Vecer jen lehky jogurt nebo zeleninu syrovou okurky,rajcata,papriku atd.Hodne jsem si delala salat s mozarellou.Takhle jsem to stridala cele 2mes. a vyslo to.Nemela jsem hlad a byla jsem fit.K tomu jsem pila obycejnou perlivou AQUILU, ta nezadrzuje vodu v tele super.Muzete pridat caj na hubnuti,syrovatku jsou v ni vitaminy.Ja zacnu od unora tak to zkuste a pak dejte vedet.drzim palecky a vydrzte.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

galjanka 10. 5. 2008, 23:58
Tak já to taky zkusim Marcelko a kolik už jste od února sundala kilo?Já jsem sice po porodu už pěkně dlouho,ale kila se drží a drží a hlavně je to znát na zdraví. 8o| Tak jestli to pomůže dát určitě vědět (C)
Máca 18. 1. 2008, 21:11
ale takle se nedá jíst celý život a co jojo efekt - bylo by dobrý když sem dáte fotky ať se mužem inspirovat, ale je to dieta a ne stravování na x let, jinak máte pravdu chce to pevnou vůli a trpělivost
marci5 19. 1. 2008, 21:30
@Máca To mate pravdu cely zivot to nejde takhle jist,ale takhle rychle shodit a pak se drzet.Ale jak rikam chce to pevnou vuli.Fotky mam byla jsem i v novinach se svym pribehem a kdyz vam napisu,ze jsem ze 108kg shodila na 84kg.tak vam to bude muset stacit.Opravdu jsem si nic nevymyslela JDE TO .Drzim palce pa (pl)
Blanusa 18. 1. 2008, 20:52
Milá Marcelko, musela jsem reagovat. Prostě klobouk dolů, jste dobrá! Mě zůstalo po porodu hloupých 3 kila a ten povislý pupek a né né to jít dolů, s malou cvičíme břišáky (já tomu říkám blbnutí na koberci), k snídani též musím mít kafíčko a k tomu si dám musli nebo jogurt a k večeři mi stačí konev zeleného čaje, občas si udělám zeleninový salát, ale k tomu obědu začnu dlabat rýži, máte pravdu, ta přece váže vodu. Tak Vám přeji mnoho zdaru a hlavně toho zdraví a jdeme na to! (kafíčko - rýže - zeleninka) Blanuša
marci5 (upraveno) 29. 3. 2008, 17:07
@Blanusa diky moc za chvalu jde to nekdy opravdu tezko,ale pokud se budete dal hlidat tak by nemel byt problem.Vite , me obcas blbnou ty hormony, tak zas neco priberu a zas musim na dietu,ale nikdy jsem problemy (zdravotni) nemela,cely zivot jsem sportovala atd.Zalezi uz na kazdym zda po ty diete zacne vysedavat v cukrarne a cpat se dortikama,nebo se snazit udrzet si vahu.Maslim si,ze cpat se od rana do vecera je jen chtic a pokud clovek chce tak si udrzi vahu.Jsou i posilovny prochazkyatd. Tak hodne zdaru a budte fit. pa (^)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie