(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Jablečný závin
Potřebné ingredience
celou kostku hery, 250 g pol.mouky, 250g hl.mouky, citronová kůra, 1x prdopeč, 10 lžic teplé vody, 2 a půl lžíce octa
Postup přípravy
vše smíchat, stačí odležet jen 10 minut a hned se s ním dá pracovat :-)
:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
krišon
(upraveno)
5. 10. 2016, 18:22
Jé - náš oblíbený, díky octu se s těstem úžasně pracuje a výsledek je vždy fantastický - křehoučký závin
Marie44
(upraveno)
24. 9. 2013, 17:14
Rusovláska
(upraveno)
6. 11. 2012, 21:25
Dnes jsem upekla a je luxusní ...dcerky si na něm pochutnaly
Nikuška13
(upraveno)
26. 11. 2012, 20:06
@Rusovláska
tak to jsem moc ráda
chucky 1111
(upraveno)
3. 6. 2012, 8:55
Jé ty mřížky vypadají dobře jen nevím jak na ně
chalupnicka
(upraveno)
9. 2. 2012, 15:05
vypadá skvěle
darinka30
(upraveno)
9. 2. 2012, 13:36
monky3
(upraveno)
9. 2. 2012, 11:08
ty dva druhy mouky jsou správně? díky
Nikuška13
(upraveno)
9. 2. 2012, 20:55
@monky3
Moni jsou nebojte, těsto je hezky vláčné a pěkně se s ním pracuje
kachnatko11
(upraveno)
9. 2. 2012, 9:29
Zajímal by mě postup jak docílit vzhledu,když už recept
Nikuška13
(upraveno)
9. 2. 2012, 20:57
@kachnatko11
Kato, nožem nakrájíte pravou a levou stranu,a pak jen střídavě překrýváte. Takhle jsem závin dělala prvně, vždy jsem ho motala, tím, že tam jsou mezery, tak pára hezky vychází ven a těsto nepraská.
Michaela_
(upraveno)
9. 2. 2012, 11:29
@kachnatko11
rekla bych, ze se rozvali testo , u kraju se nakraji (nastrihaji) prouzky, doprostred napln a temi prouzky prekryvat.., nebo poproste a pani Vam napise postup )
Dada34
(upraveno)
9. 2. 2012, 9:10
Nikuška13
(upraveno)
8. 2. 2012, 20:20
že tak ženy prosíte
Michaela_
(upraveno)
8. 2. 2012, 20:37
@Nikuška13
Česťa kuba
(upraveno)
8. 2. 2012, 20:25
@Nikuška13
Kdo by neprosil já tady slintám do klávesnice jako buldok vložte receptík
čarodka2
(upraveno)
8. 2. 2012, 20:16
prosím, dáte recept sem? pokud ne pošlete, moc dík.kveta@unet.cz
Baucis
(upraveno)
8. 2. 2012, 19:31
Veruš, pošlete raději štrůdlík,vypadá hróóóóóózně moc jedle..... Asi nedáte,že? M.