Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Bylinný čaj aktivující spalování tuků

0.0
Bylinný čaj aktivující spalování tuků

Potřebné ingredience

list maté
zelený čaj pravý
oplodí citrónu
list máty kadeřavé
grapefruitové aroma
list máty peprné
oddenek zázvoru
plod guarany

Postup přípravy

Tento čajík se objevila v lékárně,když jsem si po masážích šla koupit nějaký na odvodňování.Je chuťově moc dobrý,má mírně pálivou chuť.


Použití:
Podporuje aktivní řízení tělesné hmotnosti. Působí jako katalyzátor spalování tuků a podporuje energetický výdej. Tohoto efektu je dosaženo vhodnou kombinací obsahových látek. Jedná se zejména o katechiny a dále kofein ze zeleného čaje, maté a guarany, účinných látek zázvoru a ostatních bylin. Ke spalování tuků dochází především při zvýšené fyzické námaze, proto doporučujeme tento čaj pít zejména před nebo při cvičení a jiných fyzických aktivitách. Doplníte tím i pro organizmus potřebné tekutiny.


Přidávám do obrázkového postupu další dva čaje ze stejné řady,které zatím nemám vyzkoušené,ale chystám se je po neděli koupit a vyzkoušet.

Fibre Tea - Bylinný čaj zmírňující pocit hladu

Složení: lipový květ
rooibos
inulin
sporýšová nať
heřmánkový květ
melounové aroma
fenyklový plod
anýzový plod
ostružiníkový list

Použití: Při snižování tělesné hmotnosti je důležité cítit se dobře, bez stresu z hladovění. Fibre tea, bylinný čaj zmírňující pocit hladu pomáhá vytvořit příjemný pocit sytosti a snižuje tak chuť k jídlu. Toho je dosaženo díky inulinu obsaženém v čaji. Důležitou roli hrají také vitamíny a minerály je obsažené v rooibosu. Čaj doporučujeme pít ½ hodiny před jídlem nebo pokud se dostaví pocit hladu v období mezi jídly.

Puri Tea - Bylinný čaj pročišťující

Složení:
kopřivový list
ovesná nať
fazolový plod bez semen
voňatková nať
list máty kadeřavé
jablka
jablečné aroma

Použití: Pro lidský organismus je důležitá rovnováha minerálních látek a vody v těle. K tomu mohou přispět i některé obsahové látky rostlin. Bylinný čaj Puri Tea napomáhá odstranit přebytečnou vodu a škodlivé produkty metabolismu. Čaj doporučujeme pít každý týden dva dny po sobě, 2-3x denně.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

DÁŠKA 27. 1. 2008, 14:27
V CELÉ OLOMOUCI HO TAKÉ NEMĚLI A Ž NA JEDNU LÉKÁRNU ;-) :-@ (Y) ALE DÁ SE V KAŽDÉ LÉKARNĚ OBJEDNAT
DÁŠKA 26. 1. 2008, 17:40
Včera jsem si koupila čaj FIBRE a musím říct že nemám ani hlad ani chutě (Y) :-) :-)tak jsem zvědavá jak to bude dál (child4) (C)
kurel 29. 1. 2008, 14:15
@DÁŠKA Chci se zeptat jak jste na tom s chutěmi po tomto čajíčku, já teď piji ten Hannasaki a nevím nevím. :-)
dolik76 26. 1. 2008, 21:30
@DÁŠKA A já ho ani jeden nemůžu sehnat.Nikde v lékárně ho nemají :-@
jíta406 19. 1. 2008, 23:54
Blani,prosím kolik stál? (hello)
belina 20. 1. 2008, 20:44
@jíta406 A máte ho vyzkoušený???Před časem jsem si koupila čínský čaj na hubnutí za 100kč v lékárně a místo hubnutí jsem po něm měla pěknou zácpu ;-) ;-) ;-)
dolik76 20. 1. 2008, 20:50
@belina Já jsem si šla po masážích pro nějaký čajík na odvodňování.tak mi paní poradila i tento.No já i držím dietu,tak nevím co pomáhá.Ale určitě je dost chutný(aspoň mě teda fakt chutná) a neuškodí.A zácpu teda z něho nemám,spíš chodím častěji na malou.Můj se mi směje,že sjem na tom hůř jak v těhotenství ;-)
belina 20. 1. 2008, 20:55
@dolik76 Tak já zítra mrknu v lékárně a vyzkouším,horší než ten čínskej čaj snad nebude ;-) ;-) ;-)Díííííííky (L) (L) (L)
dolik76 20. 1. 2008, 20:11
@jíta406 kolem 40 korun,ale pesně nevím.Je tam 15 sáčků.Tento týden se chci stavit v hypernově v lékárně a zeptat se na ty další.V Tescu v lékárně ho dnes neměli (N)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie