Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Pražma

0.0
Pražma

Potřebné ingredience

pražma máslo bílé víno sůl limetka rozmarýn česnek

Postup přípravy

Ryby zbavíme vnitřností, šupin. Umyjeme. Nasolíme. Pokapeme limetkou. Do ryb vložíme limetky, rozmarýn. Zabalíme do pečícího papíru, přidáme máslo, bílé víno (já dala lambrusco) a kousek másla. Dáme do trouby. Cca na 220 st. asi na 20 min.
Podáváme s br. kaší posypanou řeřichou.

očistíme ryby

vložíme limetky, rozmarýn....

dáme do pečícího papíru

zabalíme a dáme péct

a upečeno

nechte si chutnat

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

handaska 18. 2. 2012, 10:14
Jani, také jsme nedávno dělali pražmu na jiný recept a moc nám chutnala. Koukněte ke mě do alba. Určitě se k ní znovu vrátíme, moc nám chutnala (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie