Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Segedínský guláš se seitanem a celozrnnými knedlíky

0.0
Segedínský guláš se seitanem a celozrnnými knedlíky

Potřebné ingredience

1 balení seitanu natural, 1 balení zelí kysaného, 2 cibule, 4 stroužky česneku, 1 sojová smetana, kmín od Sonnentor, na zahuštění špaldová mouka celozrnná hladká, sůl, sladká papriky od Sonnentor asi 3 lžíce
na knedlíčky: 500 g hrubé mouky celozrnné, voda, sůl, droždí

Postup přípravy

Nakrájíme si cibulky a orestujeme na kvalitním bio oleji, přidáme utřený česnek, kmín a papriku. Zalijeme vývarem. Po 10 minutách přidáme na kostičky nakrájený seitan. Po další 15 minutách přidáme kysané zelí, lehce povaříme, zahustíme špaldovou bio celozrnnou moukou a nalijeme smetanu. Dle churi ještě dosolíme, ale je lepší solit do cibulového záhladu.
Knedlíčky děláme běžným způsobem. Pozor - při vaření nenaběhnou jako ty klasické!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kryštof1 29. 6. 2008, 16:44
páni, děkuji za inspiraci (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie