Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

španělské Gazpacho nejen do letních dnů

0.0
španělské Gazpacho nejen do letních dnů

Potřebné ingredience

Na 8 porcí 1 kg zralých rajčat, 400g salátové okurky, 400 g zelené papriky, 200 g cibule, 2 stroužky česneku, 2 červené papriky, 200g rohlíku nebo chleba rozdrobeného, 1/2 dl extra virgen olivového oleje, 1/4 balsamikového octa, trochu sůl na dochucení ,studené voda a do letních dnů z ledových kostek tříšť

Postup přípravy

Postup-
Nejprve očistíme a nakrájíme na kostičky všechny ingredience, rajčata, okurky, zelené papriky, česnek rozmačkaný lehce se solí a cibulí.
Rohlíky nebo chléb namočíte v oleji s octem a trochou vody, tím je zjemníte tak je budete řezat lépe na kostičky , můžete přidat trochu vody a vše se rozmixuje, dávete po troškách sůl, ocet, olej a vodu a mixujte do zjemnění ,je to polévka do letních dnů svěží plná vitamínů
ozdobte kouskem bazalky ,je to mňamka velikáá

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

marky18 23. 8. 2012, 23:14
uau mňam, určitě vyzkouším (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie