(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
španělské Gazpacho nejen do letních dnů
Potřebné ingredience
Na 8 porcí 1 kg zralých rajčat, 400g salátové okurky, 400 g zelené papriky, 200 g cibule, 2 stroužky česneku, 2 červené papriky, 200g rohlíku nebo chleba rozdrobeného, 1/2 dl extra virgen olivového oleje, 1/4 balsamikového octa, trochu sůl na dochucení ,studené voda a do letních dnů z ledových kostek tříšť
Postup přípravy
Postup-
Nejprve očistíme a nakrájíme na kostičky všechny ingredience, rajčata, okurky, zelené papriky, česnek rozmačkaný lehce se solí a cibulí.
Rohlíky nebo chléb namočíte v oleji s octem a trochou vody, tím je zjemníte tak je budete řezat lépe na kostičky , můžete přidat trochu vody a vše se rozmixuje, dávete po troškách sůl, ocet, olej a vodu a mixujte do zjemnění ,je to polévka do letních dnů svěží plná vitamínů
ozdobte kouskem bazalky ,je to mňamka velikáá
Nejprve očistíme a nakrájíme na kostičky všechny ingredience, rajčata, okurky, zelené papriky, česnek rozmačkaný lehce se solí a cibulí.
Rohlíky nebo chléb namočíte v oleji s octem a trochou vody, tím je zjemníte tak je budete řezat lépe na kostičky , můžete přidat trochu vody a vše se rozmixuje, dávete po troškách sůl, ocet, olej a vodu a mixujte do zjemnění ,je to polévka do letních dnů svěží plná vitamínů
ozdobte kouskem bazalky ,je to mňamka velikáá
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
marky18
(upraveno)
23. 8. 2012, 23:14
uau mňam, určitě vyzkouším