(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Španělská rajčatová polévka

Potřebné ingredience
Na 4 porce: 4 lžíce olivového oleje, 1 nasekaná cibule, 3 prolisované stroužky česneku, 1 nakrájená zelená paprika, 1/2 lžičky chilli koření, 450 g nakrájených rajčat, 200 g bagety nakrájené na kostky (nebo 4 rohlíky), 4 hrnky zeleninového vývaru, čerstvě nasekaná bazalka a cherry rajčátka na ozdobu
Postup přípravy
V hlubší pánvi nebo ve woku rozpálíme olej a přidáme cibuli, česnek a papriku. Opékáme 2-3 minuty, dokud cibule není měkká. Přidáme chilli koření a rajčata a dusíme do zhoustnutí.
Vmícháme kostky bagety (nebo rohlíku), podlijeme vývarem a vaříme asi 10 - 15 minut. Polévka by měla být hustá a bageta rozmočená.
Podáváme s toastem pokapaným extra virgin olivovým olejem, kdo chce může toasty zapéct v troubě se sýrem.
Vmícháme kostky bagety (nebo rohlíku), podlijeme vývarem a vaříme asi 10 - 15 minut. Polévka by měla být hustá a bageta rozmočená.
Podáváme s toastem pokapaným extra virgin olivovým olejem, kdo chce může toasty zapéct v troubě se sýrem.

Na oleji orestujeme cibuli, česnek a papriku.......přidáme chilli a rajčata

Vmícháme kostky bagety....podlijeme vývarem a dusíme 10 - 15 min.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

kalimera
(upraveno)
6. 9. 2008, 9:53
Tak ta vypadá taky luxusně
. Ivi, koukala jsem k vám do receptů a musím říct, že vaříte jídla, co máme moc rádi
. Musím si vás přidat k oblíbeným inzerentům
.




nahlásit