Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

mražená zelenina nejen do polévky

0.0
mražená zelenina nejen do polévky

Potřebné ingredience

mrkev, celer, petržel

Postup přípravy

Zeleninu očistím, oškrábu, nastrouhám a plním do sáčků. Sáčky potom pěkně "uplácám" - takhle jsou na mrazáku skladnější a také se z nich lépe odebírá (odlamuje) potřebné množství.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Babulka1 3. 5. 2010, 18:27
(Y)Taky to tak dělám. Nechám nějakou jen tak a do jiné přidám i kapustu a jinou zeleninku, tak jak to bylo psáno níže ... (clamp)
Ilonáček 2. 5. 2010, 21:22
anoano (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ivana.king 3. 5. 2010, 10:41
@Ilonáček :-D (F) (L)
romi07 2. 5. 2010, 14:38
Dělám přesně takto již několik let. Přidávám ještě květák,porek,kapustu a libeček- vše posekám v mixéru a plním do sáčků jako Vy. (Y) (Y) (Y)
ivana.king 2. 5. 2010, 18:18
@romi07 :-D :-D :-D to jsme ale holky šikovný (Y) (hello)
calexaci 2. 5. 2010, 11:29
(clamp) (clamp) (clamp) jé to je jako u nááás také ho dělám a je to ohodně rychlejší |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
ivana.king 2. 5. 2010, 14:13
@calexaci Určitě! A zelenina je pořád při ruce! Dřív jsem dávala do plastových krabiček, ale byl problém to z nich vydloubat ...... Takhle je to praktičtější. (hello)
nekup to 2. 5. 2010, 8:47
(Y) (Y) (Y) Dobrý nápad :-)
ivana.king 2. 5. 2010, 14:13
@nekup to Děkuji! (F) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie