(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Bochánky zelňáky
Potřebné ingredience
Těsto: 250 g špaldové mouky, 150 ml mléka, 100 ml vody, 100 g másla, 1 vejce, Náplň: 2 uvařené brambory, 500 g kysaného zelí, 1 cibule, špetka soli
Postup přípravy
Ze všech surovin vypracujeme těsto, vyválíme, nakrájíme na čtverečky a na každý dáme lžíci náplně. Vytvarujeme malé vdolečky, které vkládáme na máslem vymazaný plech. Vdolečky potřeme vajíčkem a můžeme posypat kmínem nebo mákem.
Náplň: uvařené brambory ve slupce oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme dozlatova osmahnutou cibulku, na kousky pokrájené zelí a špetku soli. Důkladně promícháme.
Náplň: uvařené brambory ve slupce oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme dozlatova osmahnutou cibulku, na kousky pokrájené zelí a špetku soli. Důkladně promícháme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé