(recept
si oblíbilo 332 návštěvníků)
Úžasný králík !!!!!!!!!!

Potřebné ingredience
1x králík
cibule
anglická slanina
hořčice
2x šlehačka
sůl
Postup přípravy
Já ani mé děti nemáme rádi králíka(děti ani cibuli),ale chtěla jsem udělat radost manželovi.Našla jsem úžasný recept,tak děti jedli králíka i cibuli a bez řečí :0))
Oloupeme cibuli(čím víc tím líp mi dali 3 velké)nakrájíme na plátky a položíme na dno zapékací mísy.Králíka posolíme,pomažeme hořčicí a položíme na cibuli.Na králíka poklademe anglickou slaninu.Vše zalijeme šlehačkami a vložíme do trouby.Pečeme asi hodinu a půl,při 220°c.
Je měkký a moc dobrý,mohlo by se použít i kuře :0)Přeji dobrou chutˇ !!!!!
Oloupeme cibuli(čím víc tím líp mi dali 3 velké)nakrájíme na plátky a položíme na dno zapékací mísy.Králíka posolíme,pomažeme hořčicí a položíme na cibuli.Na králíka poklademe anglickou slaninu.Vše zalijeme šlehačkami a vložíme do trouby.Pečeme asi hodinu a půl,při 220°c.
Je měkký a moc dobrý,mohlo by se použít i kuře :0)Přeji dobrou chutˇ !!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
1921955
(upraveno)
15. 4. 2015, 19:56
Jé ,našla jsem dnes recept v hrníčkové kuchařce a už podle obrázku slintám
nahlásit
P.A.V.L.A
(upraveno)
23. 11. 2014, 10:21



nahlásit

žužule
(upraveno)
23. 11. 2014, 10:18
právě vložený do trouby


nahlásit
abril
(upraveno)
3. 6. 2014, 12:36
Měli jsme v sobotu a byl luxusní




nahlásit
brumbambulka
(upraveno)
1. 3. 2014, 13:02
Lucko k vašemu receptu na ÚŽASNÉHO KRÁLÍKA jsem se dostala díky facebooku, musím vám napsat, že dneska jsem ho dělala a je opravdu úžasný prostě jednička


nahlásit

kvítečko
(upraveno)
16. 2. 2014, 12:51
dobrý tip na králíka

nahlásit
Vera N
(upraveno)
16. 2. 2014, 11:05



nahlásit
prima vařečka
(upraveno)
24. 11. 2013, 20:00
Dnes jsem dĕlala k obĕdua musim říct, že vynikající.

nahlásit
laskonka333
(upraveno)
6. 7. 2013, 21:27

nahlásit

ZDENDA57
(upraveno)
6. 7. 2013, 20:58
Luci vyborny receptik uz ho budeme mit po druhe a ted ho chystam na zitra super











nahlásit

kAČULINDA
(upraveno)
21. 11. 2012, 14:25
Tak jsme ho dala do trouby ale myslím, že bude super
děkuji za receptík




nahlásit
modroocka
(upraveno)
14. 11. 2012, 13:24



nahlásit
loora
(upraveno)
13. 8. 2012, 19:02
Tak,v neděli určo udělám,zní to dobře a hlavně jednoduše.Jen se chci zeptat jestli pečete celou dobu odkryté nebo ne?Děkuji
nahlásit

trtkova
(upraveno)
6. 10. 2013, 18:23
@loora
Já to peču zakryté, aby to bylo šťavnaté


nahlásit
marky18
(upraveno)
7. 8. 2012, 0:13
Ohooo, díky za tip
MD



nahlásit

Dasule78
(upraveno)
7. 6. 2012, 23:06
jestli můžu také doporučit dělala jsem podobný recept jen se vymazal pekáč,králík se osolí okmínuje navrh příjde cibule na kostičky slanina a sýr a vše se zalije šlehajdou a nechá upéct je to vynikající králík má tu krustičku a maso je opravdu výborné.....



nahlásit

MatildaH
(upraveno)
12. 5. 2012, 17:46
Dělala jsem již podruhé, recept se nám osvědčil

nahlásit

heedy
(upraveno)
25. 4. 2012, 8:52
Právě jsem šoupla do trouby a jsem moc zvědavá

nahlásit

enkka
(upraveno)
2. 4. 2012, 13:24


nahlásit

mifa83
(upraveno)
2. 4. 2012, 13:21



nahlásit
barbusacek
(upraveno)
20. 1. 2012, 12:21
Od dětství nejím králíka, prostě nemám ráda tu jeho chuť, máma mi to samozřejmě nevěřila, myslela, že je to psychické typu chudák králíček - tak se mě snažila všemožnými recepty přechytračit - bezvýsledně
právě jsem dojedla vašeho úžasného králíčka a jsem nadšená, byl výborný (akorát mi asi víc peče trouba, takže slaninka byla připečená, ale i tak fakt mňamka...), co se přílohy týká - my ho měli s pečenýma bramborama s česnekem....moc děkuji za super receptík, určitě jsem nedělala naposledy
Eva




nahlásit