Zobrazit přihlášovací formulář

Králičí maso

Přidat recept

Domácí králík

0.0
Domácí králík

Potřebné ingredience

králík,
slanina na prošpikování,
sůl,
pepř,
tuk,
cibule,
voda na podlití,
vepřová játra,
2 paličky česneku,
citron bez pecek,
hrst nakrájené petrželové natě,
2 PL hladké mouky.

Postup přípravy

Porce králíka prošpikujeme, osolíme, opepříme a na tuku a na cibulce za občasného polití vodou upečeme do poloměkka. Pak potřeme připravenou směsí.

Vepřová játra utřeme s česnekem, přidáme na malé kousky nakrájený vypeckovaný citron a petrželovou nať. Promícháme, potřeme polopečeného králíka a dopékáme. Podle potřeby podlijeme vodou.

Vypečenou šťávu zahustíme hladkou moukou, povaříme a přecedíme.
Doporučená příloha:
houskový nebo bramborový knedlík, chlazená dvanáctka

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie