Zobrazit přihlášovací formulář

Králičí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Chalupářský králík

0.0
Chalupářský králík

Potřebné ingredience

Králík, sůl, pepř, hořčice, cibule, olej

Postup přípravy

Tento recept je podle kalendáře F1 Dámského klubu, je to super. Omlouvám se, že neudáváme přesný poměr surovin, ale je to tak strašně jednoduché, že to není třeba, dělám to podle oka.

1. Králíka naporcujeme, osolíme, opepříme a potřeme bohatě ze všech stran hořčicí.
2. Vložíme do pekáčku, bohatě posypeme cibulí nasekanou na hrubo, zalijem olejem a necháme přes noc odležet.
3. Druhý den pečeme v troubě na 200 stupňů asi tak hodinu (nejdříve přiklopené, pak odklopené), až bude maso pěkně opečené. Je-li nutné, můžeme trochu podlít vodou.

Příloha: vařené brambory a hlávkový salát

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

konka 13. 1. 2008, 12:14
Dobré poledne Marti (F), dnes jsem vyzkoušela Váš recept :-$. Opravdu dobrůtka (Y). Jako přílohu jsem udělala opékané brambory s mrkví, byla to mňamka (clamp). Králíka jsme totiž dělali tak maximálně na dva tři způsoby, tak jsme nějakou změnu už potřebovali. Díky moc za tip. (hello) Monika

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie