Zobrazit přihlášovací formulář

Se znakem Komety pro manžela k narozeninám

0.0
Se znakem Komety pro manžela k narozeninám

Potřebné ingredience

Manžel je velký fanoušek sice všech sportů,ale udělala jsem mu hokejový ten miluje nejvíc.Sice jsem nevěděla pořádně kterému klubu fandí ,ale teď při zápasech Komety to prožíval .

Postup přípravy

Nemám tak velké vykrajovačky na písmena ,tak jsem je vykrájela ručně ,nejsou dokonalé.

xx

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

(Gabriška) 13. 4. 2012, 19:56
(Y) (^) (Y) (^) (Y) (^) (Y)
backa (upraveno) 14. 4. 2012, 10:17
@(Gabriška) Díky (K) (hello)
blanuse 13. 4. 2012, 14:33
Tani to opravdu není lehký úkol a vyšel Ti super (clamp)
backa 13. 4. 2012, 19:14
@blanuse Jééé Blani,moc děkuji za pochvalu (L)vím,že není dokonalý,ale aspoň snaha se cení a hlavně, to bylo pro mě důležité,že byl manžel velmi potěšený a to stojí zato (K) (hello) (K)
liba1963 13. 4. 2012, 8:44
(Y)Ahoj Táni,tak tento dortík tě neminul,já se mu vyhýbám,jak čert kříži,ale jednou dojde i na něj.Okolo sebe mám samý fanoušky a to nejen mezi přáteli,ale všichni,ale fakt všichni chlapi v rodině 8-|Toto období my ženy z klanu Greplů prožíváme velmi osaměle,páč chlapi jsou buď na odjetí na zápase,nebo v Rondu a následně se každý zápas musí spláchnout,že (B),tak to vypadá,že brzy bude (facky)...... ,-) Manžel měl jistě velikou radost!! (^) (clamp) (^) (clamp) (^) (clamp) (^) (clamp) (^) (clamp) (^) (clamp) (^) (clamp) (^) (clamp) (^) (clamp) (^) (clamp) (^) (clamp)
backa 13. 4. 2012, 13:36
@liba1963 Ahoj Libuško,manžel byl moc překvapenej ,to zas jo ,-)Ale já jsem nevěděla jak ten znak dotáhnout do perfektního tvaru.Měla jsem na to jen jedno odpoledne.Tak hned jak jsem přišla z práce jsem se do toho pustila,ale snad už ho nebudu muset nikdy dělat.Ty máš dorty tak perfektně dotažené a já hatláma ,patláma. :^) (L) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie